Narancsvirág-part - Costa del Azahar

8 nap / 7 éjszaka

Már 369.990 Ft -tól

Spanyolország

Csillagtúra Kelet-Spanyolországban - Costa del Azahar kincsei

Csillagtúránk középpontjában Costa del Azahar, azaz Narancsvirág-part kincsei állnak. Ez a Földközi-tengeri partvidéke Castellón tartománynak. Nagyvárosok, kis hangulatos települések, gazdag történelem, természeti kincsek, természetvédelmi területek, mesés tengerpart, az igazi, megkapó spanyol életérzés ígérnek örök emléket.

Már 369.990 Ft -tól


8 nap / 7 éjszaka
Repülővel
Reggelivel
Ossza meg ismerőseivel az utazás részleteit e-mailen keresztül!
Elküldöm a részleteket
A Facebookon is megoszthatja utazásunkat, hogy minél több emberhez eljusson ez a

Amit az utazás alapára tartalmaz

  • Repülőjegy oda-vissza – Ryanair vagy hasonló légitársasággal
  • Repülőtéri illeték
  • Feladott-és kézipoggyász, check-in
  • Transzferek
  • Minőségi szállás 4 * hotelben
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetés
  • Kirándulóprogramok: Valencia, Morella

Időpontok & Árak


Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
79.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Helyszínen fizetendő, elvárt borravaló
kb. 30 € / fő / út

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
47.990 Ft / fő


Biztosítási csomag
21.600 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás (7.600 Ft) és útlemondási biztosítás (14.000 Ft).
A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
64.990 Ft / fő
Valencia katedrális belépő, Selyembörze, Peniscola, Ebro-delta, Sagunto


Helyszínen foglalható fakultatív programok
- Hajókirándulás San José barlang (várhatóan kb. 29 EUR/fő).
- Albufera (várhatóan kb. 79 EUR/fő).

Minimum létszám szükséges, pontos információ a helyszínen.

Bőséges programkínálat

Térkép megtekintése
Repülés Spanyolországba

Repülés Budapestről Valenciába. Transzfer a hotelbe. Az előttünk álló héten Costa del Azahar, azaz a Narancsvirág-part kincseinek nyomába eredünk. Szállás Hotel Peniscola Plaza Suites 4* vagy hasonló.

Valencia (egész napos), fakultatív: katedrális és Selyembörze belépők

Egész napos kirándulás vár ránk Valenciában, Spanyolország 3. legnagyobb városában. Kr.e. 138-ban alapította Decimus Brutus Callaicus. A 17-18. században az „1000 torony városaként” ismerték. Valencia a hagyományok és fesztiválok otthona. Elsőként a Művészetek és Tudományok városát, a neves kulturális-és tudományos központot tekintjük meg, melyet Santiago Calatrava tervezett. A modern látványosság összesen 350.000 négyzetkilométert tesz ki, festői medencék, látványos épületek jellemzik. Ezt követően Valencia múltjába utazunk, a városközpontban, ahol festői épületek, villák, emlékművek magasodnak. Impozáns látványt nyújt a régi városfal, a 15.századi, gótikus Selyembörze, mely az UNESCO Világörökség része. Fakultatív programcsomag: belépő a Selyembörzébe. A gótikus, méltóságteljes katedrális az egykori mecset helyén épült. Az itt őrzött kehelyről úgy tartják, hogy ezt használta Jézus az utolsó vacsorán, tehát ide köthető a Szent Grál legendája. Fakultatív programcsomag: belépő a katedrálisba. Visszatérés a hotelbe.

Szabadidő vagy fakultatív: Ebro-delta (félnapos)

Töltse kedvére az időt, vagy vegyen részt fakultatív programon! Az Ebro delta 1983. óta számít természetvédelmi területnek. Az Ebro folyó deltavidéke az otthona számos vízimadár fajnak, flamingóknak is. A lassú folyású víznek köszönhetően a terület ideális terep a rizstermesztéshez, melyet itt 20.000 hektáron művelnek. Felkeresünk egy rizsszövetkezetet, ahol sok érdekességet megtudhatunk a rizs előállításáról. Hajózás keretében is megcsodálhatjuk ezt a vadregényes vidéket. Visszatérés a hotelbe.

Szabadidő vagy fakultatív: Peniscola (félnapos)

Szabadidő vagy fakultatív: Peniscola. A mai napon a templomos lovagok nyomába eredünk. Peniscola városka lakossága csak kb.4200, de a nyári hónapokban nagyon sok turista fordul meg itt. Történelmét formálták a karthágóiak, görögök, főníciaiak, rómaiak, arabok is. Ez az egyik legnépszerűbb spanyol nyaralóhely. A látogatókat vonzza az öt kilométer hosszú, mesés tengerpart, és a történelmi óváros, mely egy szikláról tekint le. A késő román és gótikus stílust ötvöző várkastélyt a templomos lovagok építették, 1294 és 1307 között, a valamikor mór erőd romjain. Visszatérés a hotelbe.

Morella (egész napos)

Morella felé tartunk, mely Valencia, Aragónia, és Katalónia határán helyezkedik el. A kisváros elvarázsol minket jó állapotú, 10—15 méter magas városfalával, fekvésével: domboldalon magasodik. A falak építését a 14. században kezdték, a mór városfalak maradványain. A főbb nevezetességek közé tartozik a gótikus Santa Maria-templom, mely egy igazi ékkő a művészetek rajongóinak. Homlokzatán Szűz Máriát és az apostolokat ábrázolják. Elhaladunk a Szent Ferenc kolostor előtt, melynek építése 1272-ben kezdődött. Visszatérés a hotelbe.

Szabadidő vagy fakultatív: Sagunto (egész napos), helyszínen foglalható fakultatív: hajózás San José barlang

Töltse kedvére az időt, vagy vegyen részt fakultatív programon! A mai úti célunk kb. 65.000 fős lakosságú Sagunto. A városka gazdag történelemmel büszkélkedhet, már a főníciaiak idején is lakott volt. Kr.e. 219-ben már virágzó településként tartották számon, mely szövetkezett a görögökkel és rómaiakkal a karthágóiak ellen, melyet Hannibál támadása és a 2. pun háború követett. A római színházat 1896-ban Spanyolország első nemzeti műemlékévé nyilvánították. Megtekintjük az erődöt. Vall de Uixio felé tartunk, hogy elérjük a San José barlangot. Helyszínen foglalható fakultatív: hajózás a barlangban, mely a világ egyik leghosszabb olyan sziklaürege, mely egy föld alatti folyón hajózható. Friss kutatások feltárták, hogy már 15.000 évvel ezelőtt is éltek itt emberek. Erről számos festmény tanúskodik. Maga a folyó 5 km hosszú, de csak 2 km-es része közelíthető meg. Ez a programrész kb. 45 percen át tart a barlangrendszeren keresztül, ahol elénk tárulnak a sztalaktit, azaz függőcseppkő-formációk. A Lago Azul tavacska 12 méter mély. Visszatérés a hotelbe.

Helyszínen foglalható fakultatív program: Albufera

Albufera Spanyolország legnagyobb tava, Valencia régióban. A Földközi-tengerrel egy földnyelv köti össze, melyen fenyőerdők illatoznak, és dűnék magasodnak. A tó legszélesebb pontján az átmérője 6 kilométer. Ezt a vidéket körbeölelő nemzeti park ökológiai szempontból nagy jelentőséggel bír: otthont ad számos vízimadár fajnak, sokaknak telelő helyként is funkcionál. Az itt élők rizstermesztéssel foglalkoznak. A Costa del Saler strand kristálytiszta víztükörrel, homokos parttal varázsolja el a látogatókat, és Kék zászló minősítéssel rendelkezik. El Palmar falucska ihlette meg Blasco Ibanez írót. A terület híres tipikus valenciai fogásairól, mint például a paella. Felüdítő élmént jelent a hajózás a tavon. Visszatérés a hotelbe.

Hazautazás

Transzfer a repülőtérre a repülőgép indulásának függvényében. Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.

További napok programjaiKevesebb program
Az utazáshoz új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, melyeknek minimum az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges! Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
 

Hotelek

Hotel & Spa Peñíscola Plaza Suites vagy hasonló

Hotel & Spa Peñíscola Plaza Suites vagy hasonló

Hotel & Spa Peñíscola Plaza Suites vagy hasonló

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok


IDŐZÓNA VÁLTOZÁS:
Nincs időeltolódás Magyarországhoz képest.
 
ELEKTROMOS ÁRAM: hálózati feszültség 220 V.
 
TELEFONÁLÁS KÜLFÖLDÖN:
Magyarország hívószáma: 0036+ körzetszám + hívószám. Málta hívószáma Magyarországról: +356.
 
IDEGENFORGALMI ADÓ: a helyszínen, a hotelben fizetendő: 2 euró/fő/éj.
 
PÉNZNEM:
Hivatalos pénznem 2002. jan. 1. óta az Üzletek általános nyitvatartás: hétfő–péntek 9–13 és 16–20 óra között, ill. szombat 9–14 óra között. Idegenforgalmi szempontból fontos zónákban akár éjfélig is nyitva vannak a hét minden napján. Kérjük ellenőrizzék a bankkártyához tartozó napi limitet, ez euróval történő fizetésnél vagy automatából való pénzfelvételnél korlátozást jelenthet.
 
IRATOK:
Az utazáshoz szükséges új típusú személyi igazolvány, vagy olyan útlevél, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes! .FONTOS! Azt a dokumentumot vigyék magukkal, aminek adatait foglaláskor megadták!
 
IVÓVÍZ:
A csapvíz nem ajánlott fogyasztásra, helyette a különböző kiszerelésben vásárolható ásványvizeket ajánljuk.
 
ÖLTÖZKÖDÉS:
Valencia környékén áprilisban 20-26 fok van napközben.  Mindenképpen vigyenek magukkal azért réteges öltözködésre alkalmas ruhákat is, kényelmes cipőt, esőkabátot. A reggelek és az esték hűvösebbek. A napsütéses órák száma kb. napi 10-12 óra.

KONYHA:
Minden régió saját jellegzetességekkel büszkélkedhet. A spanyol konyha alapja a sok, helyi, friss, jó minőségű alapanyag. Népszerű és gyakran használt hozzávalók többek között a tenger gyümölcsei, a paradicsom, a burgonya, spanyol olívaolaj, olívabogyó. Az itteniek rendkívül szívesen fogyasztanak húst, leginkább sertés, csirke, marha, nyúl, - és bárányhúst. Világszerte ismert termékeik a serrano sonka és a spanyol kolbász. Sajtjuk lágy, különleges zamatú, nem mellesleg pedig alacsony kalóriatartalmú. Kedvelt ital Spanyolországban a bor és a sör is. Rendkívül népszerű a sangria (vörösborból, gyümölcsökkel készítik), és a Sidra (alma-alapú ital). Desszertként általában lédús, érett gyümölcsöt, fagylaltot, pudingot, süteményeket szolgálnak fel. Érdemes megkóstolni a gazpachot (hideg, paradicsom alapú leves) és a paella-t (sáfránnnyal sárgára színezett rizs, zöldségekkel, csirkével vagy tenger gyümölcseivel) is, illetve a churrost (sült tésztarudak), vagy a tapas-okat (kis falatkák).
 

A PROGRAM –ÉS HOTELVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK, a programok sorrendje változhat!

 

Utasaink beszámolói

A PREMIOTRAVEL szervezésében vettünk részt egy spanyolországi körutazáson, amely életem legcsodálatosabb útja volt! Már Barcelonába érve, csodálatos, segítőkész idegenvezető várt bennünket, aki rendkívül nagy tudással várta a "csapatot". Barna /idegenvezetőnk/ még arról is gondoskodott, hogy a városok közötti idő is jókedvűen teljen, helyi dalokat tanított a kis csoportnak! Nem lehetett olyan dolgot kérdezni tőle, amelyre nem tudott válaszolni! A PremioTravel nagyon sok mindent ígért, AMIT IGÉRT, MINDENT BETARTOTT!!! A szállásaink is /Barcelona, Madrid/ csodálatosak voltak, az ellátás is mindvégig kifogástalan! Nagyszerű programokat állítottak össze és nagyon sok pluszt kaptunk. Amennyiben utazást tervezek majd a jövőben, csak a PremioTravellel tervezek!

Kárpáti Szilvia
Premio Travel Kft.

 

Adatkezelési tájékoztató

 

 

I. Az adatkezelő személye és elérhetőségei

PremioTravel Holidays Kft. (székhelye: 1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,, telefonszám: 99/310-940, cégjegyzékszám: 01-09-180774, adószáma: 24758415-2-42, utazásszervezői és -közvetítői nyilvántartásba vételi szám: U-001503, e-mail: [email protected], weboldalak: www.premiotravel.hu) a továbbiakban mint Premio Travel az ügyfelek – a Premio Travel utazói – a személyes adatait kezeli.

Az adatkezelési szabályzatban használt meghatározások, fogalmak  ezen szabályzatra kötelezően alkalmazandó definícióit a 2016/679/EU rendelet tartalmazza.

A hivatkozott rendelet a  https://naih.hu/files/CELEX_32016R0679_HU_TXT.pdf

weboldalon olvasható.

 

Az adatkezelési szabályzatban adatkezeléssel kapcsolatban használt néhány kifejezés és fogalom rendelet szerinti magyarázata:

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

GDPR: a  2016/679/EU rendelet a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről;

felügyeleti hatóság vagy NAIH: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

személyes adat: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

személyes adatok különleges kategóriái: faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre vagy szakszervezeti tagságra utaló személyes adatok, valamint a természetes személyek egyedi azonosítását célzó genetikai és biometrikus adatok, az egészségügyi adatok és a természetes személyek szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó személyes adatok;

ügyfél: a Premio Travel termékei és szolgáltatásai iránt személyesen, a honlapon, telefonon vagy bármely más módon érdeklődők, illetve a Premio Travellel utazási szerződést kötők (utazók). 

 

Az adatkezelés elvei

A PremioTravel minden tőle telhető intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek személyes adatait mindenkor

 

II. A Premio Travel az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől

 

A Premio Travel a szolgáltatásával kapcsolatos megkeresés, érdeklődés, hírlevélre való feliratkozás, utazási szerződés, egyedi ajánlatkéréssel kapcsolatban az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől:

 

1.) érdeklődés:

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

2.) Hírlevélre való feliratkozás

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (ha alkalmazandó);

A hírlevél / egyéb eDM eszköz tárgyának pontosításához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az 1.) és 2.) esetekben az adatkezelés jogalapja az érdeklődő, illetve a hírlevélre feliratkozó hozzájárulása. Az adatkezelés az érdeklődő, a hírlevélre feliratkozó által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

3.) utazási szerződés kötés

(a)   név;

Az ügyfél (utazó) beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél (utazó) későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

(d)   útlevélszám

A repülőjegy foglaláshoz.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított elévülési idő, amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

 

 

4.) egyedi ajánlatkérés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az adatkezelés jogalapja az ajánlatkérő hozzájárulása. Az adatkezelés az ajánlatkérő által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

Utazási szolgáltatásra vonatkozó szerződés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása, az utazási szolgáltatás minőségfejlesztése és a személyre szabott ügyfélkiszolgálás célzottab megvalósítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított általános (jelenleg 5 év), illetve a Számviteli törvényben meghatározott elévülési idő (jelenleg 8 év), amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

Személyes adatok továbbítása az EGT területén belül

 

A Premio Travel az az ügyfelei személyes adatait az alábbi EGT belüli harmadik személyekkel jogosult megosztani:

(a)   a Premio Travel cégcsoportján belül, beleértve a Premio Travel anya- és leányvállalatait;

(b)   a Premio Travel vagy az ügyfelek részére szolgáltatásokat végző szervezetekkel (pl: biztosítást nyújtó társasággal, IT szolgáltatóval, marketing kampányt folytató vállalkozással);

(c)   az utazási szerződés teljesítésében résztvevő közreműködőkkel (hotel, repülőtársaság, stb.);

(d)   felügyeleti hatósággal és más szabályozó hatóságokkal és szervekkel.

 

Nemzetközi adattovábbítás harmadik (nem EGT) országokba

A Premio Travel jogosult az ügyfelek személyes adatait EGT kívüli országba továbbítani, amennyiben

A Premio Travel az utazási szerződés megkötése előtt tájékoztatja az utazót az EGT területén kívülre továbbított személyes adatai  2016/679/EU rendeletnek megfelelő védelméről.

 

 

Tájékoztatás kérése

Az utazó az alábbi kapcsolati pontokon keresztül kérhet tájékoztatást a Premio Travel által kezelt személyes adatairól:

e-mail cím:

telefon:

levélcím:

 

III. Az ügyfél, az utazó jogai

 

Az ügyfél hozzáférési jogai

Az ügyfél hozzáférhet a személyes adataihoz.

 

Az ügyfél írásban kérheti, hogy a Premio Travel tájékoztatást adjon arról, hogy személyes adatait az iroda kezeli-e.

A Premio Travel a tájékoztatást nem tagadhatja meg.

Az ügyfél tájékozódás joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Az ügyfél tájékozódási joga nem vonatkozik:

 

A Premio Travel a kérelmező ügyfél kérésére hozzáférést és másolatot biztosít a személyes adataihoz. Ha az ügyfél további/ismételt másolatot kér a személyes adatairól, a Premio Travel 1.000 Ft/adat, vagy tájékoztatás  díjat számol fel, amelyet az ügyfél a tájékoztatás átadása/megküldése előtt köteles megfizetni a Premio Travel számlája alapján.

 

A helyesbítéshez való jog

Az ügyfél bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését.

A helyesbítési jog kizárólag az ügyfélre vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Nem terjed ki

 

A Premio Travel az ügyfél írásban benyújtott kérésének megfelelően javítja, kiegészíti vagy módosítja az ügyfél személyes adatát, és erről írásban tájékoztatja az ügyfelet.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A törléshez való jog

Az ügyfél kérheti személyes adatainak törlését.

A Premio Travel indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az ügyfél személyes adatait,amennyiben

azokat a Premio Travel kezeli és

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak törléséről tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az ügyfél kérheti a személyes adatai kezelésének korlátozását.

Az adatkezelés korlátozásának joga kizárólag az ügyfél személyes adataira vonatkozik.

 

A Premio Travel korlátozhatja az ügyfél személyes adatainak kezelését mindaddig, amíg ellenőrzi az ügyfél személyes adatainak helyességét, valódiságát amennyiben az ügyfél vitatja az adott adat(ok) pontosságát.

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha az ügyfél olyan adatok kezelésének korlátozását kéri, amelyek kezelése jogellenes, és az ügyfél ellenzi az ilyen adatok törlését.

A Premio Travel az ügyfél kérésére korlátozza személyes adatainak kezelését, amennyiben

 

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak korlátozásáról tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a korlátozásról nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A személyes adatok kezelésének korlátozása esetén a Premio Travel

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatait közvetlen üzletszerzésre nem használhatja fel.

 

Az adathordozhatósághoz való jog

Az ügyfél jogosult arra, hogy az általa a Premio Travel adatkezelésébe átadott  személyes adatait írásban, kinyomtatott vagy más, olvasható formátumban megkapja.

Az ügyfél jogosult, hogy ezen személyes adatait másik adatkezelőnek átadja vagy továbbítsa/továbbítassa.

Az ügyfél adathordozhatósághoz való joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

 

Panasz benyújtásához való jog

Amennyiben az ügyfél úgy véli, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogait megsértették, úgy az ügyfél vegye fel a kapcsolatot a Premio Travel megnevezett kapcsolattartójával.

Az ügyfél a Premio Travel adatkezelésével kapcsolatos panaszait közvetlenül bejelentheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: [email protected]; weboldal: www.naih.hu), illetve eljárást indíthat a lakóhelye szerint illetékes bíróság előtt.

Adattovábbítási nyilatkozat
Tudomásul veszem, hogy a Premio Travel Holidays Kft. (1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,) adatkezelő által a https://premiotravel.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:
név, email cím, telefonszám, számlázási adatok, szállítási adatok, megrendelés azonosító.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff