Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
HELYI TARIFÁVAL HÍVHATÓ
+36 1 88 12 683
08:00 - 17:00 között
plhurouabgro

Supershop

Örömmel tájékoztatjuk a SuperShop és a PremioTravel között köttetett együttműködési megállapodásról.
Amennyiben a PremioTravelnél foglal bármilyen utazást, tovább gyarapíthatja SuperShop kártyáján gyűjtött pontjait, melyet a SuperShop más Partnereinél tud majd beváltani.
A Premio Travelnél minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár az utazási csomagból (alapár). 2018. május 23-tól nemcsak a Premio Travel telefonos utazási információs vonalán keresztül, hanem bármely szerződött utazási irodában lefoglalt Premio Travel utazási csomag megvásárlásakor gyűjthető SuperShop pont. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a Premio Travel, az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya birtokosának kell lennie, a befizetésről kiállított számla is a kártyabirtokos nevére szól. A Premio Travelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján. A Premio Travelnél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata és pontbeváltás nem lehetséges.
 
A SuperShop Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramja.
A SuperShop kártyával számtalan helyen gyűjtheti és költheti el pontjait. A SuperShop kártyát közel 800 üzletben fogadják el. Amennyiben ezeken a helyeken vásárol, minden esetben pontot kap. Bizonyos esetekben dupla vagy akár tripla pontokat is.
Az összegyűjtött pontokat pedig bármikor, szinte bármelyik partnernél elköltheti, tetszőleges termékre vagy szolgáltatásra.
Tudjon meg többet a SuperShopról: https://www.supershop.hu/
Utazási ajánlataink az ország minden utazási irodájában is elérhetőek! SuperShop pont gyűjtése az utazási irodákban foglalt utak után is lehetséges.
 
SuperShop ÁRF-KB és Adatkezelési Tájékoztató: