Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
HELYI TARIFÁVAL HÍVHATÓ
+36 1 88 12 683
08:00 - 17:00 között
plhurouabgro

Rólunk

Kedves Utazó!

A Premio Travel egy nemzetközi kapcsolathálózattal rendelkező utazásszervező iroda, ami 2009-ben jött létre Varsóban. 2010-ben Ukrajnában terjeszkedett tovább, ezt követően pedig Magyarországon kezdtük meg működésünket. Az induláskor nem volt nehéz dolgunk, hiszen egy tökéletesen működő rendszerrel dolgozunk, amit a magyar viszonyok közé könnyedén be tudtunk illeszteni. Európa szerte 14 országban működik cégünk, így szerteágazó nemzetközi tapasztalattal felvértezve kezdtük meg tevékenységünket Magyarországon. 2012-ben cégünk a nagy piaci igényekre válaszolva tovább terjeszkedett, így megnyitottuk képviseletünket Romániában és Bulgáriában is.
Nyugat-Európában sok éve működtetjük a közvetlen értékesíti rendszert a turizmusban, minek köszönhetően kedvező áron tudunk az ügyfeleinknek kifogástalan minőségű üdülési lehetőséget kínálni. Ezen ügyfeleink, azaz Önök nyerhetnek a legtöbbet! A több országban való jelenlétnek köszönhetően utasaink részére olyan utazási csomagokat tudunk előállítani, amik verhetetlen árat képviselnek, de az olcsó kínálat mellett kiemelkedően magas színvonalat biztosítunk az utazásaink során,  legyen szó a repülőútról, a szállásokról, az ellátásról, az idegenvezetőkről és a komplett szolgáltatási csomagról.
Cégünk magasan képzett, régóta a szakmájukban dolgozó emberekből áll, akik az összes hotelt egyenként megtekintik, igénybe veszik az ottani szolgáltatásokat azért, hogy azt a szolgáltatást tudjuk biztosítani utazásaink során, amit hirdetünk és amit elvárnak tőlünk. Köszönhetően a sok visszatérő utasunknak és törzsközönségünknek, évről évre újabb desztinációk jelennek meg a kínálatunkban és minden szezonban próbálunk olyan lehetőségeket biztosítani ügyfeleink részére, amik érdekesek lehetnek számukra.
A Premio Travel utazásaira jelentkezhet közvetlenül irodánk elérhetőségein, vagy az összes magyarországi utazási irodában, hiszen 2014-től ott is bárhol elérhetőek irodánk utazásai. Amennyiben személyesen kíván foglalni, keresse kedvenc utazási irodáját bizalommal, közvetítő partnereink mindig a legfrissebb információkkal tudnak szolgálni a kínálatunkról. Jelenlegi partnereink listáját megtekintheti a "partner irodák" menüpont alatt.
 
Nálunk a tanácsadás, a kölcsönös bizalom, a minőség és a megbízhatóság a legfontosabb! Ha Önnek is, utazzon velünk!
 
Reméljük, hamarosan Önt is utasaink között üdvözölhetjük!
A PremioTravel Csapata!