Peking-Sanghaj körutazás

10 nap / 7 éjszaka

Már 629.990 Ft -tól

Kína

Kína ikonikus nagyvárosai

Ki ne vágyott volna arra, hogy saját szemével pillantsa meg Kína mesés csodáit? A világ egyik legősibb civilizációja, nagy filozófusok, császárok otthona, gazdag kulturális örökség, szentélyek, pompás konyhaművészet – mindez Kína, amit egyszer mindenkinek látnia kell! A program során az ország ikonikus nagyvárosait fedezheti fel.

Már 629.990 Ft -tól


10 nap / 7 éjszaka
Repülővel
Reggelivel
Ossza meg ismerőseivel az utazás részleteit e-mailen keresztül!
Elküldöm a részleteket
A Facebookon is megoszthatja utazásunkat, hogy minél több emberhez eljusson ez a

Amit az utazás alapára tartalmaz

  • Repülőjegy oda-vissza
  • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokaz: feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in.
  • Utazás vonattal Pekingből Shanghajba
  • Transzfer -modern, légkondicionált buszokkal
  • Szállás 4* hotelekben
  • Reggeli a hotelekben
  • Magyar nyelvű idegenvezetés
  • Programok: Jingshan Park, Bund promenád, Nanjing Road

Időpontok & Árak


Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
119.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Helyszínen fizetendő, elvárt borravaló
Kb. 60 EUR/fő/út.

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
69.990 Ft / fő
6 hotelvacsora + 1 pekingi kacsavacsora
Biztosítási csomag
33.680 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
95.990 Ft / fő
Tiananmen-tér, Tiltott Város, az Ég Temploma, Kínai Nagy Fal, Olimpiai Stadion fotószünet, Nyári Palota, Láma-templom, Jade Buddha, Yu-kert, Francia negyed, Szucsou
Helyszínen foglalható fakultatív programok
Akrobata show kb 55 EUR/fő, Sanghaj Tower kb. 35 EUR/fő. Ezek az árak változhatnak, minimum létszám szükséges.

Bőséges programkínálat

Térkép megtekintése
Repülés Kínába

Utazás Budapestről átszállással.

Érkezés Kínába

Érkezés Pekingbe. A Kínai Népköztársaság fővárosa, a közel 22 milliós, lebilincselően izgalmas metropolisz a gazdaság, az oktatás, a politikai élet fellegvára. Felkeressük a Jingshan Parkot. Az azonos nevű domb tetejéről elképesztő kilátás tárul elénk a Tiltott Városra. Transzfer a hotelbe. Szállás: Peking környékén. (Beijing Gongda Jianguo vagy Mercure Wanshang Hotel vagy CITIC Hotel vagy hasonló).

Szabadidő vagy fakultatív: Tiananmen-tér, Tiltott Város, az Ég Temploma

Töltse kedvére az időt, vagy tartson velünk fakultatív programra! A Tienanmen tér, mely számos történelmi esemény szemtanúja volt, a világ egyik legimpozánsabb tere a főváros szívében. A megelevenedő keleti varázslat, a Tiltott Város szolgált a császári dinasztiák uralkodó- és lakóhelyéül, és az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. A palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. A monumentális, 720.000 négyzetméteres nevezetesség területén kertek, csarnokok is fogadják a betérőt. Majd a buddhista szentélykomplexumot, az Ég Templomát látogatjuk meg. Az építészeti stílusát a Míng és Csing dinasztia ihlette. Visszatérés a hotelbe.

Szabadidő vagy fakultatív: Kínai Nagy Fal, Olimpiai Stadion fotószünet

Szabadidő, vagy fakultatív program: sokak bakancslistájának első helyezettje, az ikonikus Nagy Fal vár ránk. A Juyongguan-szakaszt Kr.e. 770 és 475 között építették. A majdnem kétezer évig épített, 8850 km hosszú legendás Fal a legnagyobb építmény a világon, és végighúzódik a mai Kína nagy részén. Innen letekinteni a hegyek zöldjével színesített tájra olyan élmény, amelyet nem szabad kihagyni annak, aki Kínába látogat. Visszatérés a városba. Egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek nevezett Olimpiai Stadionnál, mely a 2008-as nyári, és 2022-es téli olimpia helyszínéül szolgált. Visszatérés a hotelbe.

Szabadidő vagy fakultatív: Nyári Palota, Láma-templom

Töltse kedvére az időt, vagy tartson velünk fakultatív programra! A Nyári Palota varázsol el minket. A Csing-dinasztia tagjainak nyári rezidenciájaként funkcionáló remekművet a kínai kertépítészet csodái ékesítik. Ez a legjobb állapotban megőrzött, és legnagyobb császári palota az országban. Majd a Láma-szentély vár ránk, mely a legnagyobb lámaista templom Tibeten kívül. Gyökerei a 17. századig nyúlnak vissza, majd Jung Cseng császár még hercegként használta lakhelyeként. Esti program: kacsavacsora (vacsoracsomag része). Visszatérés a hotelbe.

Peking-Sanghaj

Transzfer a vasútállomásra, és a nagy sebességű vonattal Sanghajba utazunk (1318 km, kb. 4,5-5,5 óra). A jármű 350 kilométer/órás átlagsebességgel szeli át Kínát, a világ leggyorsabb vasútjai közé tartozik, így maga az utazás is igazi kalandot jelent. Megérkezünk Sanghajba. A 26 milliós lakossággal rendelkező metropolisz az egyik legnagyobb, és egyik legizgalmasabb kínai város. Sétát teszünk a nyüzsgő Bund kikötői promenádon. A sétányon egyszerre tárul elénk a Huangpu-folyón ringó hajók, az európai stílusú épületek és a magasba törő felhőkarcolók kontrasztjának lebilincselő látványa. Az 1,5 km hosszú sétányon az építmények a stílusok széles tárházát vonultatják fel, a neoklasszicistától az art deco-ig, a történelmi bank épületek egy letűnt, lebilincselő korszakot idéznek fel. A Nanjing Road Shanghaj központja. A neon reklámokkal, toronyházakkal övezett, lüktető energiájú bevásárlóutcán összpontosul a modern Sanghaj esszenciája. Szállás: Sanghaj környékén (Baolong Hotel vagy Golden Riverview Hotel vagy hasonló).

Szabadidő vagy fakultatív: Jade Buddha, Yu-kert, Francia negyed

Szabadidő, vagy fakultatív program: az óvárost ékesítő Jade Buddha-templommal ismerkedünk meg. A szentély egyik meghatározó része a fehér jáde kőből készült, 1,95 méter magas, és mintegy 3 tonnát nyomó ülő Buddha-szobor. A kínai kertművészet egyik gyöngyszeme a Ming-korszakból származó, két hektáros Yu-kert, mely az óváros kínálta zöldellő béke szigete a város életteli pezsgésében. A pavilonokkal, sziklakertekkel, tavacskákkal gazdagon díszített park egyes részei négy évszázad szemtanúi. Aztán a francia koncesszióként ismert terület vár ránk, mely a francia gyarmati hatóságok által 1941-ig uralt övezethez tartozott. Ez a rész az egyik legexkluzívabbnak számít a városban, és az elegáns körutak, teraszos kávézók, bisztrók, impozáns udvarházak dominanciája miatt a mai napig franciás sárm lengi körbe, olyan érzést keltve a látogatóban, mintha nem is Kínában járna. Este: helyszínen foglalható fakultatív program: akrobata-show. Visszatérés a hotelbe.

Szabadidő vagy fakultatív: Szucsou

Töltse kedvére az időt, vagy válassza fakultatív programunkat! A Sanghajból kb.1,5 órányi útra található, mintegy 10 milliós lakosságú Szucsou gazdag történelemmel büszkélkedhet, az egyik legnépszerűbb desztinációnak számít az országban. Az egyik legélhetőbbnek és legtehetősebbnek tartott város hírnevét a kelet-kínai stílusú, festői kertjei, csatornái, kőhídjai, szentélyei öregbítik. A kertek közül a legkifinomultabb közé a Hálók mesterének kertje, és az Oroszlánliget-kert tartozik. A Shantang-utca 1200 éve épült, és közel 3 kilométer hosszan húzódik a csatorna mentén, olyan benyomást keltve, mint egy életre kelt képeslap. A Ming-és Csing-dinasztia alatt fontos kereskedelmi-és kulturális központként funkcionált. Visszatérés a hotelbe.

Szabadidő vagy helyszínen foglalható fakultatív: Sanghaj Tower, majd hazautazás

Szabadidő, vagy helyszínen foglalható fakultatív program: Sanghaj Tower. A felhőkarcoló Kína ikonikus, egyben legmagasabb épülete. A lift a 118. emeleten lévő látogatóközpontba visz fel. Innen elképesztő kilátás nyílik a városra, és a Huangpu-folyóra. A tervek szerint késő este transzfer a sanghaji reptérre. Hazautazás.

Hazaérkezés

Utazás átszállással. Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.

További napok programjaiKevesebb program

Az utazáshoz olyan útlevél szükséges, mely a visszaérkezéstől számítva még 6 hónapig érvényes!
Kínába nem kell vízum magyar állampolgároknak 2024.03.14 és 11.30 között, amennyiben a tartózkodás nem haladja meg a 15 napot. 

A kínai hatóságok eltörölték az országba történő utazást megelőző tesztelési kötelezettséget.
Az utazás átszállással történik.  A programváltozás jogát fenntartjuk, a sorrend változhat! A helyszínen kiegészítő fakultatív programok vásárolhatóak (min. létszámmal indulnak). Az utazáshoz min. csoportlétszám szükséges (20 fő). Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Hotelek

Grand Gongda Jianguo Hotel vagy hasonló

Grand Gongda Jianguo Hotel vagy hasonló

Grand Gongda Jianguo Hotel vagy hasonló

Baolong Hotel vagy hasonló

Baolong Hotel vagy hasonló

Baolong Hotel vagy hasonló

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2024. 09. 08. EK112 Budapest (BUD) Dubai (DXB) 16:00 - 23:20 Emirates Airlines
2024. 09. 09. EK306 Dubai (DXB) Peking (PEK) 03:50 - 15:25 Emirates Airlines
2024. 09. 17. EK303 Shanghai (PVG) Dubai (DXB) 00:05 - 04:55 Emirates Airlines
2024. 09. 17. EK111 Dubai (DXB) Budapest (BUD) 10:30 - 14:25 Emirates Airlines
2024. 09. 15. elválasztó -
2024. 09. 16. elválasztó -
2024. 10. 09. EK112 Budapest (BUD) Dubai (DXB) 16:00 - 23:20 Emirates Airlines
2024. 10. 10. EK306 Dubai (DXB) Peking (PEK) 03:50 - 15:25 Emirates Airlines
2024. 10. 18. EK303 Shanghai (PVG) Dubai (DXB) 00:05 - 04:55 Emirates Airlines
2024. 10. 18. EK111 Dubai (DXB) Budapest (BUD) 10:30 - 14:25 Emirates Airlines
2024. 10. 16. elválasztó -
2024. 10. 17. elválasztó -
2024. 10. 18. EK112 Budapest (BUD) Dubai (DXB) 16:00 - 23:20 Emirates Airlines
2024. 10. 19. EK306 Dubai (DXB) Peking (PEK) 03:50 - 15:25 Emirates Airlines
2024. 10. 27. EK303 Shanghai (PVG) Dubai (DXB) 00:05 - 04:55 Emirates Airlines
2024. 10. 27. EK111 Dubai (DXB) Budapest (BUD) 10:35 - 13:35 Emirates Airlines

Utasaink beszámolói

„Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy párommal elfogadtuk a Premio Travel ajánlatát, mely körutazást kínált Kína lenyűgöző tájain. Szerintünk mindenkinek látnia kell egyszer a Császári Palotát, a Kínai Nagy Falat, a Tiltott Várost, az Ég Templomát, hogy csak a legnevezetesebbeket említsük. Meg kell tapasztalni az egzotikus, finom ételek ízét, a luxusszállodák eleganciáját, az emberek kedvességét. Ha mindehhez még egy szakmáját szerető idegenvezető is párosul, amiben nekünk részünk volt, akkor egy mozgalmas, életre szóló élményeket ígérő utazást kapunk. Köszönjük Premio Travel!”

Bolla Péter és Katika

Kötelezettségek nélkül

Ajánlatkérés

Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül!

Az ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.

Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80 98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az [email protected] címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT A 06 80 98 00 80-AS TELEFONSZÁMON, AKI VÁRJA HÍVÁSÁT MUNKANAPOKON 8-17 ÓRA KÖZÖTT!

Az ajánlatkérés elküldése után maximum 24 órán belül megküldjük ajánlatunkat.

Premio Travel Kft.

 

Adatkezelési tájékoztató

 

 

I. Az adatkezelő személye és elérhetőségei

PremioTravel Holidays Kft. (székhelye: 1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,, telefonszám: 99/310-940, cégjegyzékszám: 01-09-180774, adószáma: 24758415-2-42, utazásszervezői és -közvetítői nyilvántartásba vételi szám: U-001503, e-mail: [email protected], weboldalak: www.premiotravel.hu) a továbbiakban mint Premio Travel az ügyfelek – a Premio Travel utazói – a személyes adatait kezeli.

Az adatkezelési szabályzatban használt meghatározások, fogalmak  ezen szabályzatra kötelezően alkalmazandó definícióit a 2016/679/EU rendelet tartalmazza.

A hivatkozott rendelet a  https://naih.hu/files/CELEX_32016R0679_HU_TXT.pdf

weboldalon olvasható.

 

Az adatkezelési szabályzatban adatkezeléssel kapcsolatban használt néhány kifejezés és fogalom rendelet szerinti magyarázata:

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

GDPR: a  2016/679/EU rendelet a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről;

felügyeleti hatóság vagy NAIH: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

személyes adat: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

személyes adatok különleges kategóriái: faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre vagy szakszervezeti tagságra utaló személyes adatok, valamint a természetes személyek egyedi azonosítását célzó genetikai és biometrikus adatok, az egészségügyi adatok és a természetes személyek szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó személyes adatok;

ügyfél: a Premio Travel termékei és szolgáltatásai iránt személyesen, a honlapon, telefonon vagy bármely más módon érdeklődők, illetve a Premio Travellel utazási szerződést kötők (utazók). 

 

Az adatkezelés elvei

A PremioTravel minden tőle telhető intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek személyes adatait mindenkor

 

II. A Premio Travel az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől

 

A Premio Travel a szolgáltatásával kapcsolatos megkeresés, érdeklődés, hírlevélre való feliratkozás, utazási szerződés, egyedi ajánlatkéréssel kapcsolatban az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől:

 

1.) érdeklődés:

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

2.) Hírlevélre való feliratkozás

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (ha alkalmazandó);

A hírlevél / egyéb eDM eszköz tárgyának pontosításához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az 1.) és 2.) esetekben az adatkezelés jogalapja az érdeklődő, illetve a hírlevélre feliratkozó hozzájárulása. Az adatkezelés az érdeklődő, a hírlevélre feliratkozó által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

3.) utazási szerződés kötés

(a)   név;

Az ügyfél (utazó) beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél (utazó) későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

(d)   útlevélszám

A repülőjegy foglaláshoz.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított elévülési idő, amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

 

 

4.) egyedi ajánlatkérés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az adatkezelés jogalapja az ajánlatkérő hozzájárulása. Az adatkezelés az ajánlatkérő által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

Utazási szolgáltatásra vonatkozó szerződés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása, az utazási szolgáltatás minőségfejlesztése és a személyre szabott ügyfélkiszolgálás célzottab megvalósítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított általános (jelenleg 5 év), illetve a Számviteli törvényben meghatározott elévülési idő (jelenleg 8 év), amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

Személyes adatok továbbítása az EGT területén belül

 

A Premio Travel az az ügyfelei személyes adatait az alábbi EGT belüli harmadik személyekkel jogosult megosztani:

(a)   a Premio Travel cégcsoportján belül, beleértve a Premio Travel anya- és leányvállalatait;

(b)   a Premio Travel vagy az ügyfelek részére szolgáltatásokat végző szervezetekkel (pl: biztosítást nyújtó társasággal, IT szolgáltatóval, marketing kampányt folytató vállalkozással);

(c)   az utazási szerződés teljesítésében résztvevő közreműködőkkel (hotel, repülőtársaság, stb.);

(d)   felügyeleti hatósággal és más szabályozó hatóságokkal és szervekkel.

 

Nemzetközi adattovábbítás harmadik (nem EGT) országokba

A Premio Travel jogosult az ügyfelek személyes adatait EGT kívüli országba továbbítani, amennyiben

A Premio Travel az utazási szerződés megkötése előtt tájékoztatja az utazót az EGT területén kívülre továbbított személyes adatai  2016/679/EU rendeletnek megfelelő védelméről.

 

 

Tájékoztatás kérése

Az utazó az alábbi kapcsolati pontokon keresztül kérhet tájékoztatást a Premio Travel által kezelt személyes adatairól:

e-mail cím:

telefon:

levélcím:

 

III. Az ügyfél, az utazó jogai

 

Az ügyfél hozzáférési jogai

Az ügyfél hozzáférhet a személyes adataihoz.

 

Az ügyfél írásban kérheti, hogy a Premio Travel tájékoztatást adjon arról, hogy személyes adatait az iroda kezeli-e.

A Premio Travel a tájékoztatást nem tagadhatja meg.

Az ügyfél tájékozódás joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Az ügyfél tájékozódási joga nem vonatkozik:

 

A Premio Travel a kérelmező ügyfél kérésére hozzáférést és másolatot biztosít a személyes adataihoz. Ha az ügyfél további/ismételt másolatot kér a személyes adatairól, a Premio Travel 1.000 Ft/adat, vagy tájékoztatás  díjat számol fel, amelyet az ügyfél a tájékoztatás átadása/megküldése előtt köteles megfizetni a Premio Travel számlája alapján.

 

A helyesbítéshez való jog

Az ügyfél bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését.

A helyesbítési jog kizárólag az ügyfélre vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Nem terjed ki

 

A Premio Travel az ügyfél írásban benyújtott kérésének megfelelően javítja, kiegészíti vagy módosítja az ügyfél személyes adatát, és erről írásban tájékoztatja az ügyfelet.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A törléshez való jog

Az ügyfél kérheti személyes adatainak törlését.

A Premio Travel indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az ügyfél személyes adatait,amennyiben

azokat a Premio Travel kezeli és

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak törléséről tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az ügyfél kérheti a személyes adatai kezelésének korlátozását.

Az adatkezelés korlátozásának joga kizárólag az ügyfél személyes adataira vonatkozik.

 

A Premio Travel korlátozhatja az ügyfél személyes adatainak kezelését mindaddig, amíg ellenőrzi az ügyfél személyes adatainak helyességét, valódiságát amennyiben az ügyfél vitatja az adott adat(ok) pontosságát.

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha az ügyfél olyan adatok kezelésének korlátozását kéri, amelyek kezelése jogellenes, és az ügyfél ellenzi az ilyen adatok törlését.

A Premio Travel az ügyfél kérésére korlátozza személyes adatainak kezelését, amennyiben

 

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak korlátozásáról tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a korlátozásról nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A személyes adatok kezelésének korlátozása esetén a Premio Travel

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatait közvetlen üzletszerzésre nem használhatja fel.

 

Az adathordozhatósághoz való jog

Az ügyfél jogosult arra, hogy az általa a Premio Travel adatkezelésébe átadott  személyes adatait írásban, kinyomtatott vagy más, olvasható formátumban megkapja.

Az ügyfél jogosult, hogy ezen személyes adatait másik adatkezelőnek átadja vagy továbbítsa/továbbítassa.

Az ügyfél adathordozhatósághoz való joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

 

Panasz benyújtásához való jog

Amennyiben az ügyfél úgy véli, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogait megsértették, úgy az ügyfél vegye fel a kapcsolatot a Premio Travel megnevezett kapcsolattartójával.

Az ügyfél a Premio Travel adatkezelésével kapcsolatos panaszait közvetlenül bejelentheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: [email protected]; weboldal: www.naih.hu), illetve eljárást indíthat a lakóhelye szerint illetékes bíróság előtt.

Adattovábbítási nyilatkozat
Tudomásul veszem, hogy a Premio Travel Holidays Kft. (1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,) adatkezelő által a https://premiotravel.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:
név, email cím, telefonszám, számlázási adatok, szállítási adatok, megrendelés azonosító.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff