Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
HELYI TARIFÁVAL HÍVHATÓ
+36 1 88 12 683
08:00 - 17:00 között
plhurouabgro

Foglalás menete

Tökéletes utazás - egyszerű és könnyű foglalás!

 
  1. Válassza ki az Önnek tetsző ajánlatot itt a honlapunkon vagy a postán kapott katalógusból! Weboldalunkról az ajánlat kiválasztását követően küldhet nekünk "kötetlen" ajánlatkérést, amivel egy online előfoglalást készít az utazásra. Pár adat kitöltése után kattintson az "Ajánlatkérés" gombra és már elő is foglalta az utazást. Az előfoglalás nem jár kötelezettséggel, csupán jelzi felénk utazási szándékát.
  2. Keressen minket elérhetőségeinken vagy térjen be kedvenc utazási irodájába és foglalja le ott a kiválasztott utazást! Utazásaink Magyarország minden utazásközvetítőjénél elérhetőek! Amennyiben telefonon kíván érdeklődni, képzett utazási tanácsadóink a helyi tarifával hívható 06 40 98 00 80 számon várják hívását (hétfő-szombat 8-20 óra között).
  3. Amennyiben utazási irodában kíván foglalni, kollégáinktól a helyszínen minden felvilágosítást megkap az utazással kapcsolatban.
    Utazási szerződés és fizetési feltételek online vagy telefonos foglalás esetén
    Foglalásának rögzítése után 3 munkanapon belül küldjük Önnek Utazási Szerződését elektronikus úton. Az emailben kapott utazási szerződést megtekintés uttán el tudja fogadni, vagy kérheti annak módosítását. Az Utazási Szerződés tartalmazza az utazás tételesen felsorolt szolgáltatásainak árát. A foglalás után elküldött Utazási Szerződés kézhezvételét követő 10 napon belül a PREMiO Travel számlájára befizetni szíveskedjék az Utazási Szerződésben feltüntetett előleget. A részvételi díj fennmaradó összegét pedig legkésőbb az utazás megkezdése előtt 30 nappal kell megfizetni, ez a határidő az Utazási Szerződésén is megtalálható. Amennyiben a részvételi díjat sárga postai csekken kívánja befizetni, kérjük ezt a foglalásnál jelezze, így azt az Utazási Szerződéshez mellékeljük. MEGJEGYZÉS: Az Utazási Szerződésen szereplő foglalási számát kérjük szíveskedjen az átutalásnál és a postai csekken a közlemény rovatba feltüntetni, hogy befizetését megfelelően azonosítani tudjuk. Felhívjuk a figyelmét a befizetési határidő betartására, hiszen foglalását csak akkor tudjuk biztosítani, ha az előleg és a részvételi díj fennmaradó részének befizetése időben megtörtént. Ellenkező esetben a lefoglalt szállodai szobák és repülőjegyek tovább értékesítésre kerülhetnek.
  4. Úti okmányok átvétele
    A teljes úti okmánycsomag (jegyek, szállítási és szállodai utalványok) egy héttel a lefoglalt indulási időpont előtt, az Önök által megadott címre kerül kézbesítésre. Amennyiben utazási irodai partnerünknél foglalta le utazását, akkor indulás előtt egy héttel ők adják át Önnek az utazáshoz szükséges dokumentumokat.

Kellemes utazást kívánunk!
 
A PremioTravel csapata!