Az Emírségek és Omán

8 nap / 7 éjszaka

Már 619.990 Ft -tól

Omán és Emírségek

Egy különleges kombináció igazi utazásrajongóknak

Egyedi kombinációjú utunkon felfedezheti az Egyedült Arab Emírségekbeli Al Ain városát, mielőtt Ománba indulnánk. Omán, a mesés, titokzatos szultánság tökéletes választás a különleges úti célok kedvelőinek: pálmafáktól zöldellő oázisok, múltról mesélő erődök, a végtelen sivatag, vadregényes szurdokok, türkizkék víztükrű víznyelő, a tenger szépsége, hófehér mecsetek, színpompás bazárok, nyüzsgő tevepiac fogadják az utazókat.

Már 619.990 Ft -tól


8 nap / 7 éjszaka
Repülővel
Reggelivel
Ossza meg ismerőseivel az utazás részleteit e-mailen keresztül!
Elküldöm a részleteket
A Facebookon is megoszthatja utazásunkat, hogy minél több emberhez eljusson ez a

 

Amit az utazás alapára tartalmaz

  • Repülőjegy oda-vissza
  • Repülőtéri illeték
  • Feladott poggyász (30 kg/fő), kézipoggyász
  • Transzferek
  • Szállás, minőségi, 3,4, és 5*-os szállodákban és a sivatagi táborban
  • Reggeli
  • 1 vacsora a sivatagi táborban
  • Magyar nyelvű idegenvezetés
  • Kirándulások: Al Ain, Jabreen vár, Nizwa, Birkat Al Mawz, Tenger és teknősök, A keleti part, Muscat

Időpontok & Árak


Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
130.090 Ft / fő

Idegenforgalmi adó az Emírségekben
A helyszínen fizetendő: kb. 20 dirham/szoba/éj
Emírségek szárazföldi kilépési illeték
A helyszínen fizetendő: kb. 35 AED/fő
Helyszínen fizetendő borravaló
15 $/ fő / út

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
59.990 Ft / fő
5 vacsora (1 Al Ainban, 4 Ománban)
Biztosítási csomag
31.780 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás (7.600 Ft) és útlemondási biztosítás (24.180 Ft). A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
75.990 Ft / fő
Tevepiac és ebéd Al Ain, Wadi Bani Khalid dzsiptúra, Muscat hajózás a naplementében

Bőséges programkínálat

Térkép megtekintése
Utazás Dubai-ba

Utazás Budapestről az Egyesült Arab Emírségekbe, Dubai-ba. A repülő a tervezett menetrend szerint a délutáni órákban indul, így minden utas a repülőn fogyaszthatja el a vacsorát, ami a fedélzeti ellátás keretén belül ingyenes. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Transzfer a hotelbe. Szállás: Ibis One Central 3* vagy hasonló.

Al Ain, fakultatív program: tevepiac és ebéd

Reggeli, majd kijelentkezés a hotelből. Al Ain felé indulunk, mely az Egyesült Arab Emírségek keleti részén található, az ománi határ mellett. A város az UNESCO Világörökség egyik gyöngyszeme. Hírnevét zöldellő oázisainak, buja pálmaligeteinek, és természetes forrásainak köszönheti. Felkeressük az Al Ain Múzeumot, az Al Ain Oázist. A Jebel Hafeet mészkőhegység impozáns benyomást kelt. Fakultatív program: tevepiac és ebéd. Transzfer a hotelbe. Szállás: Hotel Danat Al Ain Resort 5* vagy hasonló.

Omán: Jabreen vár, Nizwa

Kijelentkezés a hotelből. Omán felé tartunk. A szultánság a magyar utazók körében még kevéssé ismert, de az utóbbi időben kezdi egyre nagyobb érdeklődés övezni. Az igazi utazók számára kihagyhatatlan úti cél az Arab-félsziget délkeleti részén, közvetlenül a Perzsa-öböl ölelésében felellhető monarchia az utóbbi 40 évben folyamatos fejlődésen ment keresztül. Fontos szerepet tölt be az olaj, a földgáz, a turizmus, a halászat. Vonzóvá teszi az is, hogy rendkívül biztonságos országnak számít. Igazán különlegessé teszi a múlt és a jelen elbűvölő keveréke, a tradícionális arab örökség együttélése a modern kincsekkel. Ománban első megállónk az 1670-ben épült Jabreen vár, mely a múltba enged bepillantást, és az ország egyik legjobb állapotban fennmaradt műemléke. A kis pálma-oázisban emelkedő erőd 5 emelettel büszkélkedhet. Továbbutazás Nizwába. Elsőként a souk bűvöl el minket: gyümölcsök, zöldségek, halak, húsok, ezüst -és antikáruk elképesztő választékára lehet alkudni az ország egyik legrégibb bazárjában. A Nizwa -erőd gyökerei a 17. századig nyúlnak vissza. A torony tetejéről ámulatba ejtő kilátás nyílik a városra. Szállás: Al Diyar Hotel **** vagy hasonló.

Birkat Al Mawz – fakultatív: Wadi Bani Khalid dzsiptúra, Rimlat Al Wahiba sivatag

Kijelentkezés a hotelből. Birkat Al Mawz falu vár ránk, ahol az ország egyik leghíresebb falu-romjai fedezhetőek fel. A festői környezet mellett igazán egyedi itt a közel 2000 éves ’’falaj’’ öntözési rendszer, melynek a zöldben pompázó növényzet köszönhető, és melyet az UNESCO is felvett világörökségi listájára. Majd a titokzatos végtelen vár ránk, Omán nagy sivataga, a Rimlat Al Wahiba, a homokdűnék világa, a beduinok otthona. Fakultatív: Wadi Bani Khalid dzsiptúra. Bejelentkezés sivatagi táborunkba, ahol élvezhetjük a mesés naplementét. Szállás: Al Salaam Desert Camp vagy hasonló.

Tenger és teknősök

A mai napon a sivatag homokja után Omán újabb arcát fedezhetjük fel, a tenger csodaszép kékjét. Sur felé haladunk. Az Ománi-öböl partjának körülbelül 120.000 lakosságú városa a történelem során fontos tengerészeti célpont volt. A hagyományos hajóra, a dhow-ra szállunk, melyet gyöngyhalászatra használtak az olaj előtti időkben. Élvezhetjük a víz, a természet közelségét. A kétórás program során ebédet is kapunk. Felkeresünk egy műhelyt, ahol a dhow-kat gyártják. A nap egyik fénypontját jelenti a zöld tengeri teknősökkel való találkozás és ismerkedés. Szállás: Sur Plaza Hotel *** vagy hasonló.

A Keleti Part

Kijelentkezés a hotelből. Omán keleti partvidékét fedezzük fel. A Wadi Shab szurdokvidéket a kristálytiszta víztükrök, mély kanyonok, a mesés természeti környezet a szultánság legszebb, legizgalmasabb kirándulóhelyévé teszik. Egy kb. 45 perces túra után jutunk el úti célunkhoz (visszafelé is ugyanennyi út vár ránk majd). Az 50*70 méter széles, és 20 méter mély, festői Bimmah víznyelő türkizkék vizében meg is mártózhatunk. A helyiek szerint kialakulása egy meteoritnak köszönhető, valójában inkább a felszíni mészkőréteg omlott be, melybe a közeli tengervíz beleszivárgott. Utazás Muscatba. Szállás: Muscat Holiday Hotel **** vagy hasonló.

Muscat, fakultatív: hajózás a naplementében

A reggelit követően Omán fővárosa, az Arab-félsziget egyik legizgalmasabb, legszebb gyöngyszeme, Muscat bűvöl el minket. A Közel-Kelet egyik legrégebbi városán a Ráktérítő halad át. Fekvése igazán egyedi: hegyvonulatok és az Ománi-öböl szikrázó víztükre ölelik körbe. Színpompás bazárok, a napsütésben hófehéren ragyogó mecsetek, múltról mesélő erődök fogadják a látogatókat. Felkeressük a Sultan Qaboos Nagymecsetet (megfelelő öltözék szükséges). Az ország legnagyobb mecsetje közel 25.000 fő befogadására alkalmas. 5 minaretje emelkedik büszkén az ég felé. Ezt követően élvezhetjük a Muttrah piac nyüzsgését, és a promenád, a mintegy 3 kilométer hosszú vízparti sétány szépségét. Az óvárosban a Bait Al Zubair Múzeum ritka és lebilincselő leleteket mutat be, többek között régi fegyvereket, kardokat, ruhákat, háztartási kellékeket, ékszereket. Megtekintjük a 16. századi Jalali és Merani erődöket (kívülről), melyeket a portugálok építettek. A két épület az Al Alam Palotát veszi körbe, melyet szintén megcsodálhatunk (kívülről). A mesés épület a hat szultáni palota egyike, melyet főként ünnepélyes alkalmakkor használnak. Fakultatív program: hajózás a naplementében Muscatban (étkezés nélkül). Visszatérés a hotelbe.

Hazautazás

Transzfer az ománi repülőtérre a repülőgép indulásától függően (várhatóan éjfél után, a repülőgép a 8. napon indul a kora hajnali órákban). Hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre életre szóló élményekkel gazdagodva.

További napok programjaiKevesebb program

Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Dubai: nem szükséges vízum, Omán: magyar állampolgárok oda-visszaútra szóló repülőjegy (amennyiben szárazföldi határon történik a határátlépés, nem szükséges), szállásfoglalás és egészségügyi biztosítás birtokában 14 napos időtartamra vízummentesen utazhatnak az országba. A fakultatív programok megfelelő számú jelentkező esetén valósulnak meg. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! A felkínált programok változhatnak a helyi előírásoknak megfelelően. Az egyes időpontok indulásához min. csoportlétszám (24 fő) szükséges. Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
 

Hotelek

Ibis One Central vagy hasonló

Hotel Danat Al Ain Resort vagy hasonló

Al Diyar Hotel vagy hasonló

Al Salaam Desert Camp (sivatagi tábor) vagy hasonló

Sur Plaza Hotel vagy hasonló

Muscat Holiday Hotel vagy hasonló

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2024. 03. 12. EK112 Budapest (BUD) Dubai (DXB) 15:10 - 23:20 Emirates Airlines
2024. 03. 19. EK867 Omán (MCT) Dubai (DXB) 04:55 - 06:10 Emirates Airlines
2024. 03. 19. EK111 Dubai (DXB) Budapest (BUD) 10:35 - 13:35 Emirates Airlines
2024. 03. 17. elválasztó -
2024. 03. 18. elválasztó -
2024. 04. 09. EK112 Budapest (BUD) Dubai (DXB) 16:00 - 23:20 Emirates Airlines
2024. 04. 16. EK867 Omán (MCT) Dubai (DXB) 04:40 - 05:55 Emirates Airlines
2024. 04. 16. EK111 Dubai (DXB) Budapest (BUD) 10:30 - 14:25 Emirates Airlines
2024. 04. 14. elválasztó -
2024. 04. 15. elválasztó -
2024. 04. 30. EK112 Budapest (BUD) Dubai (DXB) 16:00 - 23:20 Emirates Airlines
2024. 05. 07. EK867 Omán (MCT) Dubai (DXB) 04:40 - 05:55 Emirates Airlines
2024. 05. 07. EK111 Dubai (DXB) Budapest (BUD) 10:30 - 14:25 Emirates Airlines

Utasaink beszámolói

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

N. Klára

Kötelezettségek nélkül

Ajánlatkérés

Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül!

Az ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.

Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80 98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT A 06 80 98 00 80-AS TELEFONSZÁMON, AKI VÁRJA HÍVÁSÁT MUNKANAPOKON 8-17 ÓRA KÖZÖTT!

Az ajánlatkérés elküldése után maximum 24 órán belül megküldjük ajánlatunkat.

Premio Travel Kft.

 

Adatkezelési tájékoztató

 

 

I. Az adatkezelő személye és elérhetőségei

PremioTravel Holidays Kft. (székhelye: 1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,, telefonszám: 99/310-940, cégjegyzékszám: 01-09-180774, adószáma: 24758415-2-42, utazásszervezői és -közvetítői nyilvántartásba vételi szám: U-001503, e-mail: info@premiotravel.hu, weboldalak: www.premiotravel.hu) a továbbiakban mint Premio Travel az ügyfelek – a Premio Travel utazói – a személyes adatait kezeli.

Az adatkezelési szabályzatban használt meghatározások, fogalmak  ezen szabályzatra kötelezően alkalmazandó definícióit a 2016/679/EU rendelet tartalmazza.

A hivatkozott rendelet a  https://naih.hu/files/CELEX_32016R0679_HU_TXT.pdf

weboldalon olvasható.

 

Az adatkezelési szabályzatban adatkezeléssel kapcsolatban használt néhány kifejezés és fogalom rendelet szerinti magyarázata:

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

GDPR: a  2016/679/EU rendelet a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről;

felügyeleti hatóság vagy NAIH: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

személyes adat: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

személyes adatok különleges kategóriái: faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre vagy szakszervezeti tagságra utaló személyes adatok, valamint a természetes személyek egyedi azonosítását célzó genetikai és biometrikus adatok, az egészségügyi adatok és a természetes személyek szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó személyes adatok;

ügyfél: a Premio Travel termékei és szolgáltatásai iránt személyesen, a honlapon, telefonon vagy bármely más módon érdeklődők, illetve a Premio Travellel utazási szerződést kötők (utazók). 

 

Az adatkezelés elvei

A PremioTravel minden tőle telhető intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek személyes adatait mindenkor

 

II. A Premio Travel az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől

 

A Premio Travel a szolgáltatásával kapcsolatos megkeresés, érdeklődés, hírlevélre való feliratkozás, utazási szerződés, egyedi ajánlatkéréssel kapcsolatban az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől:

 

1.) érdeklődés:

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

2.) Hírlevélre való feliratkozás

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (ha alkalmazandó);

A hírlevél / egyéb eDM eszköz tárgyának pontosításához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az 1.) és 2.) esetekben az adatkezelés jogalapja az érdeklődő, illetve a hírlevélre feliratkozó hozzájárulása. Az adatkezelés az érdeklődő, a hírlevélre feliratkozó által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

3.) utazási szerződés kötés

(a)   név;

Az ügyfél (utazó) beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél (utazó) későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

(d)   útlevélszám

A repülőjegy foglaláshoz.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított elévülési idő, amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

 

 

4.) egyedi ajánlatkérés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az adatkezelés jogalapja az ajánlatkérő hozzájárulása. Az adatkezelés az ajánlatkérő által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

Utazási szolgáltatásra vonatkozó szerződés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása, az utazási szolgáltatás minőségfejlesztése és a személyre szabott ügyfélkiszolgálás célzottab megvalósítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított általános (jelenleg 5 év), illetve a Számviteli törvényben meghatározott elévülési idő (jelenleg 8 év), amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

Személyes adatok továbbítása az EGT területén belül

 

A Premio Travel az az ügyfelei személyes adatait az alábbi EGT belüli harmadik személyekkel jogosult megosztani:

(a)   a Premio Travel cégcsoportján belül, beleértve a Premio Travel anya- és leányvállalatait;

(b)   a Premio Travel vagy az ügyfelek részére szolgáltatásokat végző szervezetekkel (pl: biztosítást nyújtó társasággal, IT szolgáltatóval, marketing kampányt folytató vállalkozással);

(c)   az utazási szerződés teljesítésében résztvevő közreműködőkkel (hotel, repülőtársaság, stb.);

(d)   felügyeleti hatósággal és más szabályozó hatóságokkal és szervekkel.

 

Nemzetközi adattovábbítás harmadik (nem EGT) országokba

A Premio Travel jogosult az ügyfelek személyes adatait EGT kívüli országba továbbítani, amennyiben

A Premio Travel az utazási szerződés megkötése előtt tájékoztatja az utazót az EGT területén kívülre továbbított személyes adatai  2016/679/EU rendeletnek megfelelő védelméről.

 

 

Tájékoztatás kérése

Az utazó az alábbi kapcsolati pontokon keresztül kérhet tájékoztatást a Premio Travel által kezelt személyes adatairól:

e-mail cím:

telefon:

levélcím:

 

III. Az ügyfél, az utazó jogai

 

Az ügyfél hozzáférési jogai

Az ügyfél hozzáférhet a személyes adataihoz.

 

Az ügyfél írásban kérheti, hogy a Premio Travel tájékoztatást adjon arról, hogy személyes adatait az iroda kezeli-e.

A Premio Travel a tájékoztatást nem tagadhatja meg.

Az ügyfél tájékozódás joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Az ügyfél tájékozódási joga nem vonatkozik:

 

A Premio Travel a kérelmező ügyfél kérésére hozzáférést és másolatot biztosít a személyes adataihoz. Ha az ügyfél további/ismételt másolatot kér a személyes adatairól, a Premio Travel 1.000 Ft/adat, vagy tájékoztatás  díjat számol fel, amelyet az ügyfél a tájékoztatás átadása/megküldése előtt köteles megfizetni a Premio Travel számlája alapján.

 

A helyesbítéshez való jog

Az ügyfél bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését.

A helyesbítési jog kizárólag az ügyfélre vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Nem terjed ki

 

A Premio Travel az ügyfél írásban benyújtott kérésének megfelelően javítja, kiegészíti vagy módosítja az ügyfél személyes adatát, és erről írásban tájékoztatja az ügyfelet.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A törléshez való jog

Az ügyfél kérheti személyes adatainak törlését.

A Premio Travel indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az ügyfél személyes adatait,amennyiben

azokat a Premio Travel kezeli és

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak törléséről tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az ügyfél kérheti a személyes adatai kezelésének korlátozását.

Az adatkezelés korlátozásának joga kizárólag az ügyfél személyes adataira vonatkozik.

 

A Premio Travel korlátozhatja az ügyfél személyes adatainak kezelését mindaddig, amíg ellenőrzi az ügyfél személyes adatainak helyességét, valódiságát amennyiben az ügyfél vitatja az adott adat(ok) pontosságát.

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha az ügyfél olyan adatok kezelésének korlátozását kéri, amelyek kezelése jogellenes, és az ügyfél ellenzi az ilyen adatok törlését.

A Premio Travel az ügyfél kérésére korlátozza személyes adatainak kezelését, amennyiben

 

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak korlátozásáról tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a korlátozásról nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A személyes adatok kezelésének korlátozása esetén a Premio Travel

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatait közvetlen üzletszerzésre nem használhatja fel.

 

Az adathordozhatósághoz való jog

Az ügyfél jogosult arra, hogy az általa a Premio Travel adatkezelésébe átadott  személyes adatait írásban, kinyomtatott vagy más, olvasható formátumban megkapja.

Az ügyfél jogosult, hogy ezen személyes adatait másik adatkezelőnek átadja vagy továbbítsa/továbbítassa.

Az ügyfél adathordozhatósághoz való joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

 

Panasz benyújtásához való jog

Amennyiben az ügyfél úgy véli, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogait megsértették, úgy az ügyfél vegye fel a kapcsolatot a Premio Travel megnevezett kapcsolattartójával.

Az ügyfél a Premio Travel adatkezelésével kapcsolatos panaszait közvetlenül bejelentheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; weboldal: www.naih.hu), illetve eljárást indíthat a lakóhelye szerint illetékes bíróság előtt.

Adattovábbítási nyilatkozat
Tudomásul veszem, hogy a Premio Travel Holidays Kft. (1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,) adatkezelő által a https://premiotravel.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:
név, email cím, telefonszám, számlázási adatok, szállítási adatok, megrendelés azonosító.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff