Üzbegisztán
körutazás 2025

9 nap / 7 éjszaka

Már 669.990 Ft -tól

Üzbegisztán

A Selyemút ősi városai

A titokzatos Üzbegisztán ezernyi élménnyel, színnel vár. Közép-Ázsiában, a Selyemút egykori útvonalán a letűnt idők, és karavánszerájok, emírek, kereskedők nyomában járunk. Ősi, többezer éves városok, az elképesztő építészet, a napfényben csillogó, kék mozaikkal gazdagon díszített kupolák, időtlen terek és mecsetek fogadnak minket.

Már 669.990 Ft -tól


9 nap / 7 éjszaka
Repülővel
Reggelivel
Ossza meg ismerőseivel az utazás részleteit e-mailen keresztül!
Elküldöm a részleteket
A Facebookon is megoszthatja utazásunkat, hogy minél több emberhez eljusson ez a

Amit az utazás alapára tartalmaz

 • Repülőjegy oda-vissza
 • Repülőtéri illeték
 • Feladott poggyász, kézipoggyász
 • Transzferek
 • Szállás 3 és 4* szállodákban
 • Reggeli
 • 2 vacsora (1 vacsora folklórműsorral, 1 vacsora üzbég családnál)
 • 1 teaszertartás
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
 • Utazásokat vonattal (Taskent-Bukhara, Bukhara-Szamarkand, Szamarkand-Taskent)
 • Kirándulások: Taskent, Bukhara történelmi kincsei, Szamarkand

Időpontok & Árak


Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
99.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Március: 119990 Ft
Április, május: 99990 Ft
Helyi turisztikai adó
A helyszínen fizetendő bejelentkezéskor a hotelekbe: kb. 4.99 USD/fő/éj.
Helyszínen fizetendő, elvárt borravaló
Kb. 70 EUR/fő/út

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
79.990 Ft / fő
5 vacsora helyi éttermekben (előétel, főétel, desszert, víz, tea)
Biztosítási csomag
34.450 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás (8.550 Ft) és útlemondási biztosítás (25.900 Ft). A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
84.990 Ft / fő
Az elbűvölő Bukhara, borkóstolás, esti Szamarkand, hajózás, Ugam-Chatkal Nemzeti Park

Bőséges programkínálat

Térkép megtekintése
Utazás Üzbegisztánba

Utazás Budapestről átszállással Üzbegisztánba, a tervezett menetrend szerint az esti órákban.

Érkezés Üzbegisztánba, Taskent városnézés

A tervek szerint a reggeli órákban érkezés Közép-Ázsiába, az egykori szovjet tagköztársaságba, Üzbegisztánba. A repülő a fővárosban, Taskentben száll le. Transzfer a hotelbe. A poggyászokat a lobbiban hagyjuk, reggeli. Ezt követően felfedezzük Taskentet. Közép-Ázsia legnagyobb városát a megkapó ellentétek dominálják: többezer éves történelem, muzulmán örökség, szovjet múlt, és a modern idők nyomai. Az óváros egyik legjelentősebb része a Khast-imam komplexum. Ebben a vallási központban őrzik a világ egyik legrégebbi Koránját. Felkeressük itt a Barak Khan medreszét, a Tilla sejk mecsetet, a 16. századi Abu Bakr Kaffal Shashi mauzóleumot, az Imám al-Bukhari Iszlám Intézetet. A Chorsu bazár a város hagyományos piactere. Felszállunk a metróra. hogy eljussunk az Alkamazott Művészeti Múzeumhoz. Szinte az összes metrómegálló maga is egy látványosság. Elhaladunk a Navoi színház előtt, elérünk az Amir Tumir térre, ahol a program befejeződik. Bejelentkezés a hotelbe. Szállás: The Elements vagy Hotel Maxwell vagy hasonló.

Taskent- Bukhara

Kijelentkezés a hotelből. A reggeli órákban Taskentből Bukharába utazunk, vonattal (kb. 4 óra). Bejelentkezés a szállodába. Részt veszünk egy tea-szertartáson egy teaházban, ahol megízlelhetünk olyan típusokat, mint a gyömbér, sáfrány, vagy zöldtea. Mellé keleti édességet, szárított gyümölcsöt kapunk. Szállás: Sahid Zarafshon Hotel vagy hasonló.

Bukhara történelmi kincsei

A mai napon Bukhara vár ránk, az ősi város, melynek múltja 5 évezredre tekint vissza, a Selyemút egykori legendás állomása. A homokszínű, kék kupolás, titokzatos mecsetek letűnt idők krónikásai. A Samanid Mauzóleum 892 és 907 között épült. A Chashma Ayub Mauzóleum jellegzetes, kúp alakú tetővel rendelkezik. A Bárka-erődöt az 5. században alapították, és az uralkodó elitet védte. Az 1712-ben létrehozott Bolo Khauz mecsetet az emír építtette, nyilvános imahelyként. A város szimbólumának számító, keleti mesék világát felidéző Poi Kalon komplexum több részből áll: Miri-Arab medresze, Kalon mecset, az ikonikus, 46 méteres Kalon minarettel. A város híres kupola formájú bazár-épületeiről, melynek gyökerei a 16.századig nyúlnak vissza. Ezek közé tartozik a Tagi Zargaron, a Tagi Telpak Furushon, és a Tagi Saraffon. A Lyabi komplexumnál medresze, és egy tó is található. A Fayzulla Khodjaev Ház egy tradícionális, 19. századi kereskedőházat jelenít meg. A Choir Minor mecset indiai stílusban épült. Este folklórműsort és vacsorát élvezhetünk.

Szabadidő vagy fakultatív: Az elbűvölő Bukhara, majd: utazás Szamarkandba

Szabadidő vagy fakultatív: Bukhara újabb vonásait ismerhetjük meg, Az elbűvölő Bukhara program során. A vibráló zsidó negyed az első állomásunk, ahol meglátogatjuk a zsinagógát. Majd a Nakshbandy-komplexum tárja elénk a város újabb arcát. A muszlimok számára ez az egyik legjelentősebb helyszín az országban. Felfedezhetjük a mauzóleumot, és a mecsetet (belépő külön fizetendő). Itt megismerkedhetünk Nakshbandi életével, és tanításaival, aki a szufi rend alapítója volt. Megkapó látványt nyújtanak az erre a szent helyre érkező zarándokok, akik tiszteletüket leróni érkeznek ide. Délután utazás vonattal Bukharából Szamarkandba (kb. két óra). Szállás: Wellness Park vagy hasonló.

Szamarkand városnézés

A mai napon Szamarkand vár ránk. A Selyemút másik ikonikus városa fontos kereskedelmi központot jelentett a világ minden tájáról áthaladó karavánok számára. Az azúrkék mozaikokkal ékesített, csillogó kupolás épületek felejthetetlen látványt nyújtanak. A Gur Emir Mauzóleumban nyugszik Timur lenk, a hódító mongol fejedelem. A lélegzetelállító Registan tér a város egyik legszebb része, ahol három medresze is fellelhető. A 14.századi, fenséges Bibi Khanum mecset a maga korában az akkori iszlám világ legnagyobb mecsetének számított. Élvezhetjük a Siyab bazár vibráló energiáját, ahol a helyiek és turisták egyaránt keresgélnek a tradícionális termékek és helyi finomságok között. A Shahi Zinda nekropolisz szolgált Timur családja, illetve bizalmasainak temetkezési helyéül a 11. és 15. század között. Igazi élményt nyújt majd egy hagyományos vacsora, melyre egy üzbég család lát minket vendégül. A tipikus üzbég étel, a plov, azaz rizses hús elkészítését is megismerhetjük. Visszatérés a hotelbe.

Szabadidő vagy fakultatív: borkóstolás, esti Szamarkand, hajózás

Töltse kedvére az időt, vagy vegyen részt fakultatív programokon! Délelőtt borkóstoláson veszünk részt a neves Bagizagan borászatban. Sok érdességet megtudhatunk a helyi borkészítésről, szüretről, a történeti háttérről, és megízlelhetjük az üzbég borokat, és konyakot. Az esti Szamarkand programon a város leggyönyörűbb terén, a Registanon csodálhatjuk meg a fényshow-t, zenei aláfestéssel. Az esti órákban a hajózás is kihagyhatatlan élményt ígér a Silk Road (Selyemút) komplexum körül, elénk tárul a zenélő szökőkút, a hotelek, a kongresszusi központ. Visszatérés a hotelbe.

Szamarkand – Taskent, fakultatív: Ugam-Chatkal Nemzeti Park

Reggel utazás vonattal Szamarkandból Taskentbe (kb. 4 óra). Transzfer a hotelbe. A nap további részében pihenjen, vagy tartson velünk fakultatív programra! Taskentről egy órányi utazás után jutunk el az Ugam-Chatkal Nemzeti Parkba. A vadregényes területen több, mint 1000 fajta növény fedezhető fel, és ez hegyi kecskék, nyulak, farkasok, barnamedvék otthona is. Szállás: The Elements Hotel vagy Maxwell Hotel vagy hasonló.

Hazautazás

A repülő indulásának függvényében transzfer a repülőtérre (a tervek szerint reggeli vagy délelőtti gépindulással), hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre.

További napok programjaiKevesebb program
Az útlevélnek legalább 6 hónapig kell érvényesnek lennie, melyet a beutazás időpontjától számítanak. 2019. február 1- jétől a magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be az Üzbég Köztársaságba és tartózkodhatnak ott, amennyiben a tartózkodásuk nem haladja meg a 30 napot. Fontos! A 3 napnál hosszabb tartózkodás esetén a tartózkodást a szállásadó útján regisztrálni kell. Kilépéskor a hatóságok kérhetik a tartózkodási hely regisztrációjának igazolását. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. Háromfős foglalás nem tehető. A helyszínen fizetendő borravaló kb. 70 EUR/fő. Helyi adó: helyszínen fizetendő bejelentkezéskor a hotelekbe: kb. 4.99 USD/fő/éj.

Hotelek

The Elements Hotel vagy hasonló

Sahid Zarafshon Hotel vagy hasonló

Wellness Park Hotel Bactria vagy hasonló

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2025. 03. 21. LO 536 Budapest (BUD) Varsó (WAW) 12:55 - 14:10 LOT
(Figyelem! Ennél a csoportnál +1 éjszakát töltenek a hotelben, a 2. napon hajnali 01.30 körül érnek Üzbegisztánba a tervezett menetrend szerint.)
2025. 03. 21. LO 189 Varsó (WAW) Tashkent (TAS) 15:25 - 01:30 LOT
2025. 03. 29. LO 190 Tashkent (TAS) Varsó (WAW) 03:25 - 06:10 LOT
2025. 03. 29. LO 533 Varsó (WAW) Budapest (BUD) 07:45 - 09:05 LOT
2025. 03. 30. elválasztó -
2025. 03. 31. elválasztó -
2025. 04. 03. LO 532 Budapest (BUD) Varsó (WAW) 20:25 - 21:40 LOT
2025. 04. 03. LO 189 Varsó (WAW) Tashkent (TAS) 23:00 - 07:55 LOT
2025. 04. 11. LO 190 Tashkent (TAS) Varsó (WAW) 10:00 - 13:35 LOT
2025. 04. 11. LO 537 Varsó (WAW) Budapest (BUD) 15:30 - 16:50 LOT
2025. 04. 12. elválasztó -
2025. 04. 13. elválasztó -
2025. 05. 10. TK1038 Budapest (BUD) Isztambul (IST) 20:30 - 23:40 Turkish Airlines
2025. 05. 11. TK 368 Isztambul (IST) Tashkent (TAS) 01:10 - 07:40 Turkish Airlines
2025. 05. 18. TK 365 Tashkent (TAS) Isztambul (IST) 06:10 - 09:35 Turkish Airlines
2025. 05. 18. TK1033 Isztambul (IST) Budapest (BUD) 12:05 - 13:05 Turkish Airlines

Utasaink beszámolói

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

N. Klára

Kötelezettségek nélkül

Ajánlatkérés

Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül!

Az ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.

Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80 98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az [email protected] címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT A 06 80 98 00 80-AS TELEFONSZÁMON, AKI VÁRJA HÍVÁSÁT MUNKANAPOKON 8-17 ÓRA KÖZÖTT!

Az ajánlatkérés elküldése után maximum 24 órán belül megküldjük ajánlatunkat.

Premio Travel Kft.

 

Adatkezelési tájékoztató

 

 

I. Az adatkezelő személye és elérhetőségei

PremioTravel Holidays Kft. (székhelye: 1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,, telefonszám: 99/310-940, cégjegyzékszám: 01-09-180774, adószáma: 24758415-2-42, utazásszervezői és -közvetítői nyilvántartásba vételi szám: U-001503, e-mail: [email protected], weboldalak: www.premiotravel.hu) a továbbiakban mint Premio Travel az ügyfelek – a Premio Travel utazói – a személyes adatait kezeli.

Az adatkezelési szabályzatban használt meghatározások, fogalmak  ezen szabályzatra kötelezően alkalmazandó definícióit a 2016/679/EU rendelet tartalmazza.

A hivatkozott rendelet a  https://naih.hu/files/CELEX_32016R0679_HU_TXT.pdf

weboldalon olvasható.

 

Az adatkezelési szabályzatban adatkezeléssel kapcsolatban használt néhány kifejezés és fogalom rendelet szerinti magyarázata:

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

GDPR: a  2016/679/EU rendelet a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről;

felügyeleti hatóság vagy NAIH: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

személyes adat: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

személyes adatok különleges kategóriái: faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre vagy szakszervezeti tagságra utaló személyes adatok, valamint a természetes személyek egyedi azonosítását célzó genetikai és biometrikus adatok, az egészségügyi adatok és a természetes személyek szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó személyes adatok;

ügyfél: a Premio Travel termékei és szolgáltatásai iránt személyesen, a honlapon, telefonon vagy bármely más módon érdeklődők, illetve a Premio Travellel utazási szerződést kötők (utazók). 

 

Az adatkezelés elvei

A PremioTravel minden tőle telhető intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek személyes adatait mindenkor

 

II. A Premio Travel az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől

 

A Premio Travel a szolgáltatásával kapcsolatos megkeresés, érdeklődés, hírlevélre való feliratkozás, utazási szerződés, egyedi ajánlatkéréssel kapcsolatban az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől:

 

1.) érdeklődés:

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

2.) Hírlevélre való feliratkozás

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (ha alkalmazandó);

A hírlevél / egyéb eDM eszköz tárgyának pontosításához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az 1.) és 2.) esetekben az adatkezelés jogalapja az érdeklődő, illetve a hírlevélre feliratkozó hozzájárulása. Az adatkezelés az érdeklődő, a hírlevélre feliratkozó által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

3.) utazási szerződés kötés

(a)   név;

Az ügyfél (utazó) beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél (utazó) későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

(d)   útlevélszám

A repülőjegy foglaláshoz.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított elévülési idő, amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

 

 

4.) egyedi ajánlatkérés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az adatkezelés jogalapja az ajánlatkérő hozzájárulása. Az adatkezelés az ajánlatkérő által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

Utazási szolgáltatásra vonatkozó szerződés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása, az utazási szolgáltatás minőségfejlesztése és a személyre szabott ügyfélkiszolgálás célzottab megvalósítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított általános (jelenleg 5 év), illetve a Számviteli törvényben meghatározott elévülési idő (jelenleg 8 év), amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

Személyes adatok továbbítása az EGT területén belül

 

A Premio Travel az az ügyfelei személyes adatait az alábbi EGT belüli harmadik személyekkel jogosult megosztani:

(a)   a Premio Travel cégcsoportján belül, beleértve a Premio Travel anya- és leányvállalatait;

(b)   a Premio Travel vagy az ügyfelek részére szolgáltatásokat végző szervezetekkel (pl: biztosítást nyújtó társasággal, IT szolgáltatóval, marketing kampányt folytató vállalkozással);

(c)   az utazási szerződés teljesítésében résztvevő közreműködőkkel (hotel, repülőtársaság, stb.);

(d)   felügyeleti hatósággal és más szabályozó hatóságokkal és szervekkel.

 

Nemzetközi adattovábbítás harmadik (nem EGT) országokba

A Premio Travel jogosult az ügyfelek személyes adatait EGT kívüli országba továbbítani, amennyiben

A Premio Travel az utazási szerződés megkötése előtt tájékoztatja az utazót az EGT területén kívülre továbbított személyes adatai  2016/679/EU rendeletnek megfelelő védelméről.

 

 

Tájékoztatás kérése

Az utazó az alábbi kapcsolati pontokon keresztül kérhet tájékoztatást a Premio Travel által kezelt személyes adatairól:

e-mail cím:

telefon:

levélcím:

 

III. Az ügyfél, az utazó jogai

 

Az ügyfél hozzáférési jogai

Az ügyfél hozzáférhet a személyes adataihoz.

 

Az ügyfél írásban kérheti, hogy a Premio Travel tájékoztatást adjon arról, hogy személyes adatait az iroda kezeli-e.

A Premio Travel a tájékoztatást nem tagadhatja meg.

Az ügyfél tájékozódás joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Az ügyfél tájékozódási joga nem vonatkozik:

 

A Premio Travel a kérelmező ügyfél kérésére hozzáférést és másolatot biztosít a személyes adataihoz. Ha az ügyfél további/ismételt másolatot kér a személyes adatairól, a Premio Travel 1.000 Ft/adat, vagy tájékoztatás  díjat számol fel, amelyet az ügyfél a tájékoztatás átadása/megküldése előtt köteles megfizetni a Premio Travel számlája alapján.

 

A helyesbítéshez való jog

Az ügyfél bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését.

A helyesbítési jog kizárólag az ügyfélre vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Nem terjed ki

 

A Premio Travel az ügyfél írásban benyújtott kérésének megfelelően javítja, kiegészíti vagy módosítja az ügyfél személyes adatát, és erről írásban tájékoztatja az ügyfelet.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A törléshez való jog

Az ügyfél kérheti személyes adatainak törlését.

A Premio Travel indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az ügyfél személyes adatait,amennyiben

azokat a Premio Travel kezeli és

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak törléséről tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az ügyfél kérheti a személyes adatai kezelésének korlátozását.

Az adatkezelés korlátozásának joga kizárólag az ügyfél személyes adataira vonatkozik.

 

A Premio Travel korlátozhatja az ügyfél személyes adatainak kezelését mindaddig, amíg ellenőrzi az ügyfél személyes adatainak helyességét, valódiságát amennyiben az ügyfél vitatja az adott adat(ok) pontosságát.

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha az ügyfél olyan adatok kezelésének korlátozását kéri, amelyek kezelése jogellenes, és az ügyfél ellenzi az ilyen adatok törlését.

A Premio Travel az ügyfél kérésére korlátozza személyes adatainak kezelését, amennyiben

 

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak korlátozásáról tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a korlátozásról nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A személyes adatok kezelésének korlátozása esetén a Premio Travel

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatait közvetlen üzletszerzésre nem használhatja fel.

 

Az adathordozhatósághoz való jog

Az ügyfél jogosult arra, hogy az általa a Premio Travel adatkezelésébe átadott  személyes adatait írásban, kinyomtatott vagy más, olvasható formátumban megkapja.

Az ügyfél jogosult, hogy ezen személyes adatait másik adatkezelőnek átadja vagy továbbítsa/továbbítassa.

Az ügyfél adathordozhatósághoz való joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

 

Panasz benyújtásához való jog

Amennyiben az ügyfél úgy véli, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogait megsértették, úgy az ügyfél vegye fel a kapcsolatot a Premio Travel megnevezett kapcsolattartójával.

Az ügyfél a Premio Travel adatkezelésével kapcsolatos panaszait közvetlenül bejelentheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: [email protected]; weboldal: www.naih.hu), illetve eljárást indíthat a lakóhelye szerint illetékes bíróság előtt.

Adattovábbítási nyilatkozat
Tudomásul veszem, hogy a Premio Travel Holidays Kft. (1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,) adatkezelő által a https://premiotravel.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:
név, email cím, telefonszám, számlázási adatok, szállítási adatok, megrendelés azonosító.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff