Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
INGYENESEN HÍVHATÓ
+36 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
plhurouabgro
Szlovákia
Szlovákia

Szlovákia

A szomszédos Szlovákia, az egykori Csehszlovákia része, mai néven Cseh Köztársaság Európa szívében helyezkedik el, Kelet-Közép-Európában. Területén megkapó szépségű hegyvidékek, várak, gyógyfürdő-városok bűvölik el a látogatókat.
 
 
 

ORSZÁG  A közel öt és félmilliós lakosságú Szlovákia Kelet-Közép-Európában található, az Európai Unió tagja, Magyarország északi szomszédja.
 
FŐVÁROS 
Pozsony. 
 
Időzóna változás
Nincs időeltolódás Magyarországhoz képest.
ELEKTROMOS ÁRAM 230 V/50 Hz, nincs szükség átalakítóra.
 
Telefonálás külföldön 
Magyarország hívószáma: 0036+ körzetszám + hívószám. Szlovákia: +421.
 
PÉNZNEM  
Hivatalos pénznem az euró.
 
Borravaló
Az általános borravaló 10-15% körül van, elégedettségtől függően.
 
IRATOK
Az utazáshoz min. az utazás utolsó napjáig érvényes útlevél, vagy személyi igazolvány szükséges.

IVÓVÍZ  Fogyasztható.
 
 
OLTÁSOK 
Nincs kötelező védőoltás, az ajánlottakról érdemes a Nemzetközi Oltóközpontban érdeklődni (például kullancs elleni oltás, ha sok időt töltünk az erdőkben, hegyekben).
 
KONYHA 
Jellegzetes alapanyag a sajt, káposzta, túró, a libahús, krumpli, vahdhúsok. Érdemes megkóstolni a sztrapacskát, a juhtúrós galuskát szalonnával, a helyi kürtőskalácsot, a boróka-vagy szilvapálinkát, az itteni söröket.

Utasaink élménybeszámolói

Kappadókia mesés vidéke

„Lányommal régóta terveztünk egy igazi anya-lánya programot, és Törökország remek úti célnak ígérkezett. Csodás hetet töltöttünk Kappadókia mesevidékén, ahol csak kapkodtuk a fejünket a sok szépség láttán. A kiváló hotelekben nem győztünk válogatni a végtelen hosszúságú büféasztalok kínálatából. Azóta gyakran nézegetjük az itt készült fotókat, és visszavágyunk!”

Luxus, kalandok

’A Dubai programunkon teljesen más világba csöppentünk bele, ami semmi máshoz nem volt fogható. Az egész hihetetlenül szuper volt! Luxus, kalandok … Nehéz LEG-eket kiemelni, de talán a legnagyobb kedvenceink a sivatagban töltött este, a hajós vacsora, és a strandolás Ras al Khaimahban voltak. ’

Tökéletes körutazások

Korábban bejártam a PremioTravellel a Lykia - partvidék csodás történelmi emlékeit, majd a következő évben felfedezhettem Kappadókia mesebeli vidékét, hőlégballonnal láthattam a fantasztikus holdbéli tájat, Göreme tündérkéményeit, bejártam Törökország egyik legszebb völgyét, az Ihlara -völgyet. Ajánlom szívből mindenkinek!

Szlovákia - utazásaink

Már 99.990 Ft / fő -től

Gyógyüdülés Szlovákiában

Szlovákia

7 nap / 6 éjszaka

Egyéni utazás
Teljes ellátás

Gyógyüdülés Szlovákiában

Szlovákia

7 nap / 6 éjszaka

Már 99.990 Ft / fő -től
Érdekel