Thaiföld - tengerparti hosszabbítással

13 nap / 10 éjszaka

Már 799.990 Ft -tól

Thaiföld

Thaiföld körutazás - tengerparti hosszabbítással

Tartson velünk a Távol-Kelet egyik legmesésebb helyére, a Mosoly Országába, Thaiföldre! A titokzatos, időtlen szentélyek, a nyüzsgő városok, az úszópiac egy teljesen más világba engednek bepillantást. Hua Hintől Kanchanaburin és Ayutthaya-n át Bangkok felé tartva az egykori Sziám ezernyi arcát fedezzük fel. A teljes feltöltődést garantáló, gondtalan kikapcsolódás pillanatait Koh Changon élhetjük át programunk tengerparti nyaralás-része során.

Már 799.990 Ft -tól


13 nap / 10 éjszaka
Repülővel
Reggelivel
Ossza meg ismerőseivel az utazás részleteit e-mailen keresztül!
Elküldöm a részleteket
A Facebookon is megoszthatja utazásunkat, hogy minél több emberhez eljusson ez a

Amit az utazás alapára tartalmaz

  • Repülőjegyet oda-vissza
  • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: feladott poggyász, kézipoggyász
  • Transzferek
  • Szállás 4 * hotelekben a körutazás alatt
  • Szállás 4* hotelben a tengerparti nyaralás alatt
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetés
  • Programok: Damnoen Saduak úszópiac, JEATH múzeum és katonai temető, Híd a Kwai folyón, Ayutthaya szentélyei

Időpontok & Árak


Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
219.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Helyszínen fizetendő, elvárt borravaló
kb. 50 € / fő / út

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag a körutazás alatt
42.990 Ft / fő
4 vacsora
Vacsoracsomag a tengerparti nyaralás alatt
39.990 Ft / fő
4 vacsora
Biztosítási csomag
41.450 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás (12.350 Ft) és útlemondási biztosítás (29.100 Ft). A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
59.990 Ft / fő
Hua Hin városnézés, hajókázás a Chao Praya folyón és Wat Arun, Bangkok Palota és szentélyek

Bőséges programkínálat

Térkép megtekintése
Repülés Thaiföldre

Repülés Budapestről Thaiföldre átszállással.

Érkezés Thaiföldre

Érkezés Bangkokba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Transzfer a hotelbe. Szabadidő. Szállás: Amari Hua Hin hotel vagy hasonló.

Szabadidő vagy fakultatív program: Hua Hin városnézés

Töltse kedvére az időt, vagy tartson velünk fakultatív programra!A félnapos program során Hua Hinben a helyi piacra vezet utunk, ahol az érzékeink belekápráznak majd az ezernyi színbe és illatba: gyümölcsök, zöldségek, halak, húsok kaphatóak helyieknek szóló árakon. Itt megtapasztalhatjuk az itteni élet nyüzsgését. Felkeressük a vasútállomást, mely Thaiföld legrégebbi pályaudvara. Egyedülálló részlet itt a Királyi Váróterem, ahol a királyt és udvartartását fogadták, mikor ide érkezett. Ebéd egy helyi étteremben. A Maruekhathaiyawan Palotát a Szerelem és Remény Palotájaként is ismerik. VI. Rama építette arany tikfából, 1923-ban nyári rezidenciaként. A Khao Takiab, azaz Majom-hegyről tiszta időben csodás kilátás nyílik Hua Hin tengerpartjára, és Cha Am-ra. Majmok nagy számban szoktak itt nyüzsögni. Visszatérés a hotelbe.

Hua Hin-Kanchanaburi

Kijelentkezés a hotelből. Kanchanaburi felé tartunk (kb. 3, 5 óra). Útközben megállunk a Damnoen Saduak úszópiacnál. Igazi thaiföldi hangulatot tükröz a kereskedés ezen módja: az árusok kis csónakjairól árulják a színpompás zöldségeket, gyümölcsöket. Mi magunk is csónakba szállunk, elénk tárulnak a tradícionális thai házak a csatorna mentén. Kanchanaburi felé folytatjuk utunkat. Meglátogatjuk a Jeath Háborús Múzeumot és a katonai temetőt, melyek az 1942 és 1945 közötti vészterhes éveket idézik fel: több ezer hadifogoly építette véres verejtékkel a japán megszállás alatt a „Halál Vasútját”, mely Thaiföldet és Mianmart kötötte össze. Képek és illusztrációk keltenek borzongást a látogatókban, a fogvatartottak kemény mindennapjainak ábrázolásával. Szállás: Felix River Kwai Resort vagy hasonló.

Kanchanaburi – Ayutthaya

Kijelentkezés a hotelből. Felkeressük a híres hidat, mely a Kwai folyón ível át, és számos film és könyv ihletőjéül szolgált. A fekete vasszerkezetet a japán hadsereg szállította ide Jáváról, és a foglyokkal állíttatták fel, és a Halál Vasútjaként híresült el. Egy rövidke utazás erejéig mi is felszállunk a járműre. Utazás Ayutthaya-ba (kb. 230 km), transzfer a hotelbe. Szállás: Classic Kameo Hotel vagy hasonló.

Ayutthaya-Bangkok, fakultatív program:hajózás a Chao Praya folyón

Kijelentkezés a hotelből. Ayutthaya lenyűgöző szentélyeivel ismerkedünk: Felkeressük a Wat Mongkol Borpith-t óriási bronz Buddhájával, a Wat Phra Srisanpetch-t, melyet a város legnagyobb szentélyeként tartanak számon, és számos ayutthaya-i király palotájaként funkcionált, illetve a Wat Yai Chai Mongkol-t, melynek nagy sztúpáját messziről is látni. Utazás a fővárosba, Bangkokba (kb. 2 óra). Itt csodálatosan keveredik a régi és az új: a modern toronyházak és luxus bevásárlóközpont mellett titokzatos, múltról mesélő templomok bújnak meg, és utcai kifőzdékben készülő hagyományos ételek ínycsiklandó illatát viszi a szél. Szabadidő vagy fakultatív program: hajókázás a megejtően szép Chao Praya folyón, a Thonburi csatornáknál. A hosszúfarkú csónakkal utazva képet kaphatunk arról, hogy ez a vízi közlekedési útvonal milyen fontos szerepet tölt be még mindig Bangkok életében. A város szimbólumának számító Wat Arun – Hajnal Szentély impozáns látványt nyújt. Szállás: Novotel Bangkok Silom Road Hotel vagy hasonló.

Szabadidő vagy fakultatív program: Bangkok szentélyei és a Palota

Szabadidő vagy fakultatív program (félnapos): megcsodálhatjuk a 3 jelentős szentélyt: Wat Traimit – a világhírű Arany Buddha templom (mely grandiózus jellemzőkkel büszkélkedhet: 3 méter magas, 5,5 tonna súlyú, és alapanyagának értéke 40 millió dollár), királyság legrégebbi temploma, a Wat Pho, azaz Fekvő Buddha, és a What Phra Kaew, a Smaragd Buddha templom, melyet egyetlen jádekőből faragtak. A Királyi Palota Bangkok szívében magasodó festői épületkomplexum, a sziámi és később a thai királyok hivatalos rezidenciája 1782 óta. A jelenlegi király, IX. Rama nem itt él, ám a Palota továbbra is hivatalos, állami és királyi események helyszíneként szolgál. Helyszínen foglalható fakultatív: hajós vacsora a Chao Praya folyón (transzferrel). Életre szóló élményt ígér a kb. kétórás program: a régi világ kifinomult eleganciáját, nyugodt luxusát tapasztalhatjuk meg a Királyok folyóján ringva, igazi thai fogásokat kóstolva, miközben felsejlenek előttünk Bangkok esti fényei, a kivilágított Királyi Palota, a Hajnal Szentély, és számos egyéb nevezetesség. Visszatérés a hotelbe.

Utazás Koh Changba

Kijelentkezés a hotelből, utazás a tengerparti hosszabbítás helyszínére, Koh Changba. Szállás: Awa Resort Koh Chang vagy hasonló.

9-10-11. nap: Tengerparti hosszabbítás

Élvezze az édes semmittevés pillanatait az igazi paradicsomban, Koh Chang szigetén (Bangkoktól kb 6 óra). Az elképesztően gyönyörű, az alakja miatt Elefánt-szigetnek is nevezett romantikus, idilli nyaralóhelyen zöldellő dombok, buja esőerdők, vízesések nyűgözik le a látogatót. Számos része még romlatlan szépségében ragyog, a turistaáradattól eddig megkímélten. Poszterekre, képeslapokra kívánkozó tengerpartjai a gondtalan kikapcsolódás ígéretét rejtik.

Hazautazás

Kijelentkezés a hotelből, utazás Bangkokba, a reptérre a repülőgép indulásától függően, várhatóan az esti órákban. Hazautazás átszállással.

Hazaérkezés

Életre szóló élménnyel gazdagodva, feltöltődve érkezünk haza.

További napok programjaiKevesebb program
Az útlevélnek még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a Thaiföldre történő beutazást követően. Vízum nem szükséges. 2023. január 13-tól kezdődően a thaiföldi hatóságok minden korábbi, a koronavírus-járvány terjedésével összefüggő korlátozó intézkedést megszüntettek.  A programváltozás jogát fenntartjuk, a sorrend változhat! A helyszínen kiegészítő fakultatív programok foglalhatóak.  Min csoportlétszám :20 fő. Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Hotelek

Amari Hua Hin Hotel vagy hasonló

Felix River Kwai Resort vagy hasonló

Classic Kameo Hotel vagy hasonló

Novotel Bangkok Silom Road Hotel vagy hasonló

Awa Resort Koh Chang vagy hasonló

Awa Resort Koh Chang vagy hasonló

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok


IDŐZÓNA: Az időeltolódás Magyarországhoz képest +6 óra

ELEKTROMOS ÁRAM: 220 V (50 Hz), az európai normának is megfelelően. Konnektorokhoz átalakító nem szükséges.

TELEFONÁLÁS: Thaiföld hívószáma 00 66 (Bangkok körzetszáma 2), Magyarország hívószáma: 00 36 + körzetszám + hívott szám.

PÉNZNEM: A hivatalos pénznem a thai baht (THB), melyet itthon nem tudunk váltani, így érdemes dollárt vinni magunkkal leginkább. Bankkártyával sok helyen lehet fizetni, viszont ezért általában magas illetéket számítanak fel. A thai baht be-és kivitele tilos.

IRATOK: Magyar állampolgárok a beutazás napjától min. 6 hónapig érvényes útlevéllel léphetnek be Thaiföldre.

IVÓVÍZ, ÉTKEZÉS: A csapvíz, valamint az ismeretlen eredetű jégkockák fogyasztását kerülni kell., helyette a különböző kiszerelésben vásárolható ásványvizeket ajánljuk. Csapvízzel még a fogmosás sem célszerű!
-Javasolt víz nélkül használható kézfertőtlenítő gélt vinni.
-Csak kellően átsült, megfőtt ételek fogyasztása javasolt, lehetőleg a szálloda éttermében, ahol biztosak lehetünk benne, hogy frissen készült, amit rendeltünk.
-Nyers zöldségek, gyümölcsök fogyasztása kerülendő, kivéve ha hámozható.

IDŐJÁRÁS: Thaiföldön a február pár fokkal melegebb, mint a január, de a legmagasabb átlag hőmérséklet, a 33 fok még mindig nem nyomasztó. Éjszaka kellemes 23 fok körüli a hőmérséklet, átlagban 4 esős nap van a hónap folyamán.

ÖLTÖZKÖDÉS: A kirándulásokhoz kényelmes túraöltözet, esőkabát, kényelmes túracipő (nem edzőcipő!), kevés meleg ruha, fürdőruha, papucs vagy túraszandál, valamilyen fejfedő napszúrás ellen (kendő, baseball sapka), kisméretű hátizsák a napi kirándulásokhoz, UV-szűrős napszemüveg, napolaj, szúnyogriasztó.

ÓVINTÉZKEDÉSEK, BIZTONSÁG: Javasoljuk, hogy útlevelüket, okmányaikat lehetőleg biztonságos helyen zárják el. Legyenek óvatosak a zsebtolvajokkal, utcai trükközőkkel!

AJÁNLOTT OLTÁSOK: Hepatitis B, Hepatitis A, Diftéria-tetanusz
 
 

Panaszkezelés: Bármilyen jellegű panasz esetén kérjük, jelezzék az idegenvezetőnek, mert kollégánk tudja az esetleges problémákat leghamarabb és leghatékonyabban, a helyszínen orvosolni. A helyben nem megoldható problémákról készítsenek jegyzőkönyvet kollégánk segítségével, ez a dokumentum szolgál a hazautazás utáni panaszkezelés alapjául.

Elő- és utószezoni szolgáltatások, árak: Előfordul, hogy elő- és utószezonban a szállodák egyes szolgáltatásai nem, vagy csak részlegesen működnek. Ezeket a körülményeket irodánk az árak kalkulálásánál figyelembe vette. Irodánk a szolgáltatások összetételére nincs befolyással.

Adatvédelem: A foglaláshoz bekért adatokat az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezeljük, ezért információt foglalásukkal vagy adataikkal kapcsolatban még közvetlen hozzátartozóiknak sem adhatunk ki.
 

Utasaink beszámolói

Olyan helyre akartam menni, ami egy teljesen más világ, és Thaiföldön ezt meg is kaptam. Szinte valószínűtlenül szép volt minden, és a thai konyháért is odavagyok! Az utazás során minden gördülékenyen, jól szervezetten ment, köszönet érte!

T. Ramóna
Premio Travel Kft.

 

Adatkezelési tájékoztató

 

 

I. Az adatkezelő személye és elérhetőségei

PremioTravel Holidays Kft. (székhelye: 1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,, telefonszám: 99/310-940, cégjegyzékszám: 01-09-180774, adószáma: 24758415-2-42, utazásszervezői és -közvetítői nyilvántartásba vételi szám: U-001503, e-mail: [email protected], weboldalak: www.premiotravel.hu) a továbbiakban mint Premio Travel az ügyfelek – a Premio Travel utazói – a személyes adatait kezeli.

Az adatkezelési szabályzatban használt meghatározások, fogalmak  ezen szabályzatra kötelezően alkalmazandó definícióit a 2016/679/EU rendelet tartalmazza.

A hivatkozott rendelet a  https://naih.hu/files/CELEX_32016R0679_HU_TXT.pdf

weboldalon olvasható.

 

Az adatkezelési szabályzatban adatkezeléssel kapcsolatban használt néhány kifejezés és fogalom rendelet szerinti magyarázata:

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

GDPR: a  2016/679/EU rendelet a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről;

felügyeleti hatóság vagy NAIH: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

személyes adat: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

személyes adatok különleges kategóriái: faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre vagy szakszervezeti tagságra utaló személyes adatok, valamint a természetes személyek egyedi azonosítását célzó genetikai és biometrikus adatok, az egészségügyi adatok és a természetes személyek szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó személyes adatok;

ügyfél: a Premio Travel termékei és szolgáltatásai iránt személyesen, a honlapon, telefonon vagy bármely más módon érdeklődők, illetve a Premio Travellel utazási szerződést kötők (utazók). 

 

Az adatkezelés elvei

A PremioTravel minden tőle telhető intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek személyes adatait mindenkor

 

II. A Premio Travel az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől

 

A Premio Travel a szolgáltatásával kapcsolatos megkeresés, érdeklődés, hírlevélre való feliratkozás, utazási szerződés, egyedi ajánlatkéréssel kapcsolatban az alábbi személyes adatokat gyűjti az ügyfelektől:

 

1.) érdeklődés:

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

2.) Hírlevélre való feliratkozás

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (ha alkalmazandó);

A hírlevél / egyéb eDM eszköz tárgyának pontosításához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az 1.) és 2.) esetekben az adatkezelés jogalapja az érdeklődő, illetve a hírlevélre feliratkozó hozzájárulása. Az adatkezelés az érdeklődő, a hírlevélre feliratkozó által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

3.) utazási szerződés kötés

(a)   név;

Az ügyfél (utazó) beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél (utazó) későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

(d)   útlevélszám

A repülőjegy foglaláshoz.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított elévülési idő, amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

 

 

4.) egyedi ajánlatkérés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   érdeklődés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás);

Az ügyfél érdeklődésének pontosításához, annak megfelelő, személyre szabott megválaszolásához szükséges adatok, az ügyfél saját közlése alapján.

 

Az adatkezelés jogalapja az ajánlatkérő hozzájárulása. Az adatkezelés az ajánlatkérő által megjelölt tartamig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

Utazási szolgáltatásra vonatkozó szerződés

 

(a)   név;

Az ügyfél beazonosításához elengedhetetlenül szükséges adat

(b)   e-mail cím (telefonszám);

Az ügyfél későbbi eléréséhez elengedhetetlenül szükséges adatok

(c)   a szerződés tárgya (pl: időszak, úti cél, szállás besorolás, gyerekek száma és születési ideje, étkezési igények, releváns egészségügyi adatok);

A szerződés tárgyának meghatározása.

 

Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése, illetve az annak kapcsán felmerült esetleges jogviták rendezhetőségének biztosítása, az utazási szolgáltatás minőségfejlesztése és a személyre szabott ügyfélkiszolgálás célzottab megvalósítása. Az adatkezelés időtartama a Ptk. szerint megállapított általános (jelenleg 5 év), illetve a Számviteli törvényben meghatározott elévülési idő (jelenleg 8 év), amelynek kezdete az utazási szerződés teljesítésének napja.

 

 

Személyes adatok továbbítása az EGT területén belül

 

A Premio Travel az az ügyfelei személyes adatait az alábbi EGT belüli harmadik személyekkel jogosult megosztani:

(a)   a Premio Travel cégcsoportján belül, beleértve a Premio Travel anya- és leányvállalatait;

(b)   a Premio Travel vagy az ügyfelek részére szolgáltatásokat végző szervezetekkel (pl: biztosítást nyújtó társasággal, IT szolgáltatóval, marketing kampányt folytató vállalkozással);

(c)   az utazási szerződés teljesítésében résztvevő közreműködőkkel (hotel, repülőtársaság, stb.);

(d)   felügyeleti hatósággal és más szabályozó hatóságokkal és szervekkel.

 

Nemzetközi adattovábbítás harmadik (nem EGT) országokba

A Premio Travel jogosult az ügyfelek személyes adatait EGT kívüli országba továbbítani, amennyiben

A Premio Travel az utazási szerződés megkötése előtt tájékoztatja az utazót az EGT területén kívülre továbbított személyes adatai  2016/679/EU rendeletnek megfelelő védelméről.

 

 

Tájékoztatás kérése

Az utazó az alábbi kapcsolati pontokon keresztül kérhet tájékoztatást a Premio Travel által kezelt személyes adatairól:

e-mail cím:

telefon:

levélcím:

 

III. Az ügyfél, az utazó jogai

 

Az ügyfél hozzáférési jogai

Az ügyfél hozzáférhet a személyes adataihoz.

 

Az ügyfél írásban kérheti, hogy a Premio Travel tájékoztatást adjon arról, hogy személyes adatait az iroda kezeli-e.

A Premio Travel a tájékoztatást nem tagadhatja meg.

Az ügyfél tájékozódás joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Az ügyfél tájékozódási joga nem vonatkozik:

 

A Premio Travel a kérelmező ügyfél kérésére hozzáférést és másolatot biztosít a személyes adataihoz. Ha az ügyfél további/ismételt másolatot kér a személyes adatairól, a Premio Travel 1.000 Ft/adat, vagy tájékoztatás  díjat számol fel, amelyet az ügyfél a tájékoztatás átadása/megküldése előtt köteles megfizetni a Premio Travel számlája alapján.

 

A helyesbítéshez való jog

Az ügyfél bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését.

A helyesbítési jog kizárólag az ügyfélre vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

Nem terjed ki

 

A Premio Travel az ügyfél írásban benyújtott kérésének megfelelően javítja, kiegészíti vagy módosítja az ügyfél személyes adatát, és erről írásban tájékoztatja az ügyfelet.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A törléshez való jog

Az ügyfél kérheti személyes adatainak törlését.

A Premio Travel indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az ügyfél személyes adatait,amennyiben

azokat a Premio Travel kezeli és

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak törléséről tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a helyesbítésről nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az ügyfél kérheti a személyes adatai kezelésének korlátozását.

Az adatkezelés korlátozásának joga kizárólag az ügyfél személyes adataira vonatkozik.

 

A Premio Travel korlátozhatja az ügyfél személyes adatainak kezelését mindaddig, amíg ellenőrzi az ügyfél személyes adatainak helyességét, valódiságát amennyiben az ügyfél vitatja az adott adat(ok) pontosságát.

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha az ügyfél olyan adatok kezelésének korlátozását kéri, amelyek kezelése jogellenes, és az ügyfél ellenzi az ilyen adatok törlését.

A Premio Travel az ügyfél kérésére korlátozza személyes adatainak kezelését, amennyiben

 

A Premio Travel korlátozza az ügyfél személyes adatainak kezelését, ha

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatainak korlátozásáról tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit.

A Premio Travel a korlátozásról nem köteles tájékoztatni az ügyfelet, illetve a címzetteket, ha az aránytalanul nagy terhet róna rá, vagy az ügyfél tájékoztatása lehetetlen.

 

A személyes adatok kezelésének korlátozása esetén a Premio Travel

 

A Premio Travel az ügyfél személyes adatait közvetlen üzletszerzésre nem használhatja fel.

 

Az adathordozhatósághoz való jog

Az ügyfél jogosult arra, hogy az általa a Premio Travel adatkezelésébe átadott  személyes adatait írásban, kinyomtatott vagy más, olvasható formátumban megkapja.

Az ügyfél jogosult, hogy ezen személyes adatait másik adatkezelőnek átadja vagy továbbítsa/továbbítassa.

Az ügyfél adathordozhatósághoz való joga kizárólag a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki.

 

Panasz benyújtásához való jog

Amennyiben az ügyfél úgy véli, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogait megsértették, úgy az ügyfél vegye fel a kapcsolatot a Premio Travel megnevezett kapcsolattartójával.

Az ügyfél a Premio Travel adatkezelésével kapcsolatos panaszait közvetlenül bejelentheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: [email protected]; weboldal: www.naih.hu), illetve eljárást indíthat a lakóhelye szerint illetékes bíróság előtt.

Adattovábbítási nyilatkozat
Tudomásul veszem, hogy a Premio Travel Holidays Kft. (1063 Budapest Szinyei Merse Pál u. 10.,) adatkezelő által a https://premiotravel.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:
név, email cím, telefonszám, számlázási adatok, szállítási adatok, megrendelés azonosító.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff