show/hide phone

Infóvonal

06 80 98 00 80

Hétfőtől-szombatig:
8-20 óra között
Helyi tarifával hívható!

Infóvonal

Körutazás Lisszabontól Porto-ig: Vibráló városok, zarándokhelyek

Körutazás Lisszabontól Porto-ig: Vibráló városok, zarándokhelyek, Portugália, 2018-06-09, Reggeli
Körutazás Lisszabontól Porto-ig: Vibráló városok, zarándokhelyek
Időpont:
2018-06-09 – 2018-06-16
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
(-0 %)

Amit az ár tartalmaz:

 • Repülőjegyet oda-vissza
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott és kézipoggyász, repülőtéri check-in
 • Transzfereket
 • Szállást 4* hotelekben
 • Reggelit
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
 • Kirándulásokat a program szerint:
  • Lisszabon
  • Estoril
  • Sintra
  • Coimbra

Portugália

Portugália, ahol Európa véget ér, Portugália, a korábban kicsit elfeledett úti cél az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a világot látni kívánók körében. Lisszabon vibrálása, a kis városkák bája, a paloták szépsége, a katolikus zarándokhelyek, katedrálisok és kis templomok élekemelő hangulata, a portói bor íze életre szóló élményeket ígérnek.

Gyors ajánlatkérés

Ne habozzon, kérje ajánlatunkat, 24 órán belül megválaszoljuk, és eggyel közelebb hozzuk álomutazásához.

Ez az időpont megtelt. Amennyiben csak ez az utazási dátum érdekli, kérjük, jelezze nekünk emailben, és felrakjuk várólistánkra!
Választott utazás: Körutazás Lisszabontól Porto-ig: Vibráló városok, zarándokhelyek
Időpont: 2018-06-09 – 2018-06-16 További időpontok
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.
Leírás

1. NAP Repülés Portugáliába
Repülés Budapestről Lisszabonba átszállással. Idegenvezetőnk várja Önt, transzfer a hotelbe. Szállás Lisszabon környékén négycsillagos hotelben.

2. NAP Lisszabon városnézés
Félnapos Lisszabon városnézésre hívjuk meg. A Castelo São Jorge (Szent György-vár) a város feletti dombról elképesztő kilátással kedveskedik az ide látogatóknak (kívülről tekintjük meg). Ezt követően az Alfamán, Lisszabon legrégebbi negyedén sétálunk át. Miután elértük a Praca de Comercio-t, busszal a Belém-negyed felé indulunk. A Szent Jeromos kolostor a mánuel sílusjegyeket viseli magán (belépti díj az árban). A Belém-torony történelmi idők tanúja volt: itt szálltak hajóra a világ meghódítására készülő felfedezők (belépődíjat az ár tartalmazza). A Felfedezések emlékműve az ismeretlen tájak meghódításának korszaka előtt tiszteleg. A Rossio-teret népszerű találkozóhelyként jegyzik. Szabadidő. Szállás Lisszabon környékén.

3. NAP Estoril – Sintra – Fatima régió
A hotelből való kijelentkezést követően egész napos kirándulásra indulunk. Estorilban római villák és kis erődök maradványai idézik fel a múltat. Sintra (UNESCO-Világörökség) a portugál királyok szemet gyönyörködtető nyaralóhelye. Az itteni paloták szépsége vonzza a turistákat a világ minden részéről. Lehetőség a Pena Palota felkeresésére, melyet a portugál Neuschwanstein-ként is emlegetnek. Buszunkkal Fatima régió festői tájain suhanunk végig. Szállás Fatima régió.

4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Fatima –Nazare – Batalha
Szabadidő vagy fakultatív: Fatima, Nazare, Batalha. Fatima a katolikus hívők egyik legjelentősebb zarándokhelye. A legenda szerint Szűz Mária jelent meg itt három pásztorgyereknek. Az ebédszü- netet követően Batalha vár ránk. A Győzelmes Szűz Mária kolostor- és templom (UNESCO-Világörökség) emelkedett hangulatával érinti meg lelkünket (belépő az árban). Következő állomásunk Nazare. A történelmi központban található a Largo de Nossa Senhora da Nazaré-tér, egy korábbi királyi palota, a Nossa Senhora da Nazaré-templom (a belépti díjat az ár nem tartalmazza), a Szűz Mária-szoborral. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP Coimbra – Porto-régió
Reggeli után kijelentkezés a hotelből, majd Coimbra felé indulunk. Itt a római időkről árulkodnak a vízvezeték maradványai, és a cryptoporticus (részben föld alatti folyosórendszer). Az egyetemet 1290-ben alapították (belépti díjat az ár nem tartalmazza). Egy domb tetejéről, az óvárosból tekint le a tájra. Barokk óra- és harangtornya, 300.000 kötettel büszkélkedő könyvtára, a Szent Mihály-kápolna sok látogatót vonz. Szállás Porto környékén.

6. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Porto
Porto városát macskaköves utcái, a hangulatos folyópart miatt szívünkbe zárjuk. A főbb nevezetességek közé tartozik a Torre dos Clerigos (a Klerikusok tornya), a Szent Ferenc-templom, a katedrális, a Praca Liberdade, a Tőzsdepalota és a Ribeira, az óváros (UNESCO-Világörökség). A hídon át jutunk Vila Nova de Gaia-ba, mely a borok szerelmeseinek Mekkája: számos borászat kínálja nedűit, például a híres portóit. Mi is részt veszünk egy borkóstoláson. Visszatérés a hotelbe.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Braga és Guimaraes
Braga-ban a Sé Velha-katedrális (belépti díj az árban), a Bom Jesus-templom, melyhez lépcsősor vezet fel (a keresztút stáci- óival és a három fő erény szakaszával), mind a hit erejét sugá- rozzák. Az ebédszünet után Guimaraest fedezhetjük fel, melyet bölcsővárosként vagy a portugál nemzetiség szülőhelyeként is emlegetnek. Kulturális élete élénk, múzeumai közül kiemelkedő az Alberto Sampaio-múzeum (belépti díjat az ár nem tartalmazza). Visszatérés a hotelbe. Szállás: Porto környékén.

8. NAP Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a porto-i repülőtérre, majd repülés Budapestre átszállással.

Fontos Információk!
Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges!
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat:
Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in.
Transzfereket:
Modern, légkondicionált buszokkal.
Kirándulóprogramokat:
Lisszabon, Estoril, Sintra, Coimbra a program szerint.
Minőségi szállásokat:
Vendégeink 4 csillagos elegáns szállodákban kapnak elhelyezést.
Reggelit:
Az utazás minden napján svédasztalos reggeli a szállodák éttermében.
Magyar nyelvű idegenvezetést
Kollégánk ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 49.800 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 95.680 Ft/fő/teljes utazás
Amiket ajánlunk Önnek:
Vacsora: 44.480 Ft/fő
Fakultatív programcsomag (Fatima-Nazare-Batalha, Porto borkóstolással, Braga-Guimaraes): 49.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 3.700 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.400 Ft/fő/hét

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 49.990 Ft/fő
• Fatima-Nazare-Batalha
Fatima a katolikus hívők egyik legjelentősebb zarándokhelye. A legenda szerint Szűz Mária jelent meg itt három pásztorgyereknek. Az ebédszünetet követően Batalha vár ránk. A Győzelmes Szűz Mária kolostor- és templom (UNESCO-Világörökség) emelkedett hangulatával érinti meg lelkünket (belépő az árban). Következő állomásunk Nazare. A történelmi központban található a Largo de Nossa Senhora da Nazaré-tér, egy korábbi királyi palota, a Nossa Senhora da Nazaré-templom (a belépti díjat az ár nem tartalmazza), a Szűz Mária-szoborral.
• Porto borkóstolással
Porto városát macskaköves utcái, a hangulatos folyópart miatt szívünkbe zárjuk. A főbb nevezetességek közé tartozik a Torre dos Clerigos (a Klerikusok tornya), a Szent Ferenc-templom, a katedrális, a Praca Liberdade, a Tőzsdepalota és a Ribeira, az óváros (UNESCO-Világörökség). A hídon át jutunk Vila Nova de Gaia-ba, mely a borok szerelmeseinek Mekkája: számos borászat kínálja nedűit, például a híres portóit. Mi is részt veszünk egy borkóstoláson.
• Braga-Guimaraes
Braga-ban a Sé Velha-katedrális (belépti díj az árban), a Bom Jesus-templom, melyhez lépcsősor vezet fel (a keresztút stációival és a három fő erény szakaszával), mind a hit erejét sugározzák. Az ebédszünet után Guimaraest fedezhetjük fel, melyet bölcsővárosként vagy a portugál nemzetiség szülőhelyeként is emlegetnek. Kulturális élete élénk, múzeumai közül kiemelkedő az Alberto Sampaio-múzeum (belépti díjat az ár nem tartalmazza).
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.

Hotel

-Hotel VIP Iria****, Lisszabon
http://www.viphotels.com/en/Hotels/VIP-Executive-Santa-Iria/About-Hotel.aspx
-Hotel Villa Batalha**** , Batalha
http://www.hotelvillabatalha.com/
-Hotel Opo**** vagy Hotel Axis Veramar Braga /Porto
http://www.hotelaxisvermar.com/
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok


UI