show/hide phone

Infóvonal

06 80 98 00 80

Hétfőtől-szombatig:
8-20 óra között
Helyi tarifával hívható!

Infóvonal

Csillagtúra a Fekete-Erdőben

Csillagtúra a Fekete-Erdőben, Németország, Schwarzwald, 2018-11-09, Félpanzió
Csillagtúra a Fekete-Erdőben
Időpont:
2018-11-09 – 2018-11-14
Időtartam:6 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
(-0 %)

Amit az ár tartalmaz:

 

 

 • Szállás 5 éjszakára:
  • Hotel Bären Oberharmersbach
 • A félpanzió tartalma: 
  • 5 büféreggeli
  • 5 büfévacsora
 • Üdvözlő ital érkezéskor
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
 • Észak-Fekete-erdő- kirándulás!

 

Fekete-erdő

A legkedveltebb német úti célok közé tartozó, csodálatos szépségű Fekete-erdő 200 km hosszan, és 60 km szélesen húzódik. Az elbűvölő csodákat rejtő természet, a magával ragadó táj, a kulináris élvezeteket ígérő helyi konyhaművészet mind hozzájárul ahhoz, hogy hazatérvén az utazók mindig megfogadják: ide még egyszer visszatérnek. Az elzászi borút Franciaország egyik legrégebbi borvidéke, ahol meseszép virágoskertek fokozzák a hely időtlen báját.

Gyors ajánlatkérés

Ne habozzon, kérje ajánlatunkat, 24 órán belül megválaszoljuk, és eggyel közelebb hozzuk álomutazásához.

Ez az időpont megtelt. Amennyiben csak ez az utazási dátum érdekli, kérjük, jelezze nekünk emailben, és felrakjuk várólistánkra!
Választott utazás: Csillagtúra a Fekete-Erdőben
Időpont: 2018-11-09 – 2018-11-14 További időpontok

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Köszönjük ajánlatkérését! Ez alapján ellenőrizzük rendszerünkben a rendelkezésre álló szabad helyeket. Az ajánlatkérés elküldésével nem jön létre még utazási szerződés. Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. A foglalás menetével kapcsolatos bővebb információkat weboldalunk főmenüjében talál. Amennyiben ajánlatot kér, hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek.

Leírás

1. NAP Utazás, érkezés a Fekete-erdőbe
Lefoglalt utazási csomag esetén!
Utazás Budapestről kényelmes, modern busszal kisebb megszakításokkal a csodaszép Fekete-erdőbe. Az idegenvezető üdvözlő itallal köszönti Önt, majd részletekkel szolgál az előttünk álló, lebilincselő napokról. A Fekete-erdő egy igazi mesevilág: olyan érzésünk támad, mintha a levegőt harapni lehetne, a magas, fenséges hegyek ölelte titokzatos erdők mintha ezernyi mesét őriznének, miközben a csend szinte lélegzik bennük, és a völgyekben a kristálytiszta tavakon táncot lejt a napfény.

2. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Straßburg és Obernai
Töltse kedvére az időt a szabadidő során, vagy FAKULTATÍV programlehetőség (egész napos): Straßburg és Obernai. Utunk során áthaladunk Ortenau-n és a Rajna völgyén, Európa szívébe és fővárosába, a franciaországi Straßburgba. A város a történelmi Elzász régió egyik büszkesége. Itt található az Európai Parlament, az Európa Tanács és az Emberi Jogok Európai Bírósága is. Felkeressük a legfontosabb nevezetességeket: a monumentális, gótikus székesegyházat, a Gutenberg-teret, a Petit France-negyedet (2000 óta az UNESCO-Világörökség része). Hajókirándulás keretében az Ill-folyóról is megcsodálhatjuk Straßburg varázsát. Majd Obernai felé tartunk, az elzászi borvidék egyik leggyönyörűbb városkájába. Elbűvöl majd minket a piactér a tipikus elzászi stílusú házikókkal. Egy borászatban a helyi nedűk kóstolása koronázza meg napunkat. Visszatérés a hotelbe, ezt követően vacsora.

3. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Elzász és Vogézek
Töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV programlehetőség Elzászban és a Vogézek vidékén. Colmar mellett, a Münstervölgyön át Munsterbe, a gólyák városába tartunk. Egy rövid ott tartózkodás után a Vogézek-hegységben a Col de la Schlucht 1130 méteres magasságából csodálhatjuk meg az elénk táruló kilátást. A Vogesenhochstraße-t az első világháborúban hozták létre, a katonai utánpótlás biztosítása céljából. Ma népszerű turista útvonal, és csodálatos kilátással kényezteti az utazókat, mely a környező völgyekre nyílik. Megállunk egy sajtgyárnál, ahol a gasztronómiai élvezeteknek adózhatunk. Eguisheim az elszázi borút egyik bájos ékköve. Városnézést és szabadidőt követően visszatérés a hotelbe.

4. NAP Sasbachwalden – Mummelsee – Baden-Baden
Reggeli után meghívjuk egy Észak-Fekete-erdőbe teendő kirándulásra! Ortenau szőlőslankáit csodálva haladunk Oberkirch és Sasbachwalden felé, mely Németország képeslapokra kívánkozó, bűbájos virágoskertje. Egy rövid ottani tartózkodás után majd a több, mint 1000 méter magasan fekvő, 17 méter mély, csodaszép Mummelsee partján élvezhetjük ebédszünetünket. Az ismert Schwarzwaldhochstraße (mely a legszebb Feketeerdei turistaútvonalakat fogja csokorba 60 kilométer hosszan) mentén vezet utunk Baden-Badenbe. Képet kaphatunk a népszerű, történelmi fürdőváros legfontosabb nevezetességeiről. Visszatérés a hotelbe, vacsora.

5. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Belchen – St. Blasien
Töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV programlehetőség: festői tájakon, Freiburgon, Staufenen és a Münster-völgyön keresztül Belchen felé visz utunk. Itt kabinos libegővel jutunk fel Baden-Württemberg tartomány legmagasabban fekvő vendégházához (1240 méter), ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Fekete-erdőre. Ebédszünet, majd ezt követően St. Blasien vár ránk, ahol a katedrális impozáns kupolája nyűgöz le minket: ez a harmadik legnagyobb Európában. Útközben elsuhanunk buszunkkal az álomszép Schluchsee és Tittisee mellett. Visszatérés a hotelbe, majd vacsora.

6. NAP Hazautazás
Lefoglalt utazási csomag esetén!
Reggeli, utazás haza Magyarországra. Visszaérkezés Budapestre felejthetetlen élményekkel gazdagodva.

Fontos Információk!
Az utazáshoz érvényes, új, kártya típusú személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél szükséges. Fakultatív programok vásárlására foglaláskor, előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza

Minőségi szállásokat:
Vendégeink 5 éjszakára Oberharmersbach-ban, a Hotel Bären komplexumában kapnak elhelyezést.
Félpanziós ellátást:
5 büféreggeli és 5 büfévacsora.
Üdvözlő italt érkezéskor
Kollégánk üdvözlő itallal köszönti Önöket a szállodában.
Kirándulóprogramot:
Észak-Fekete-erdő- kirándulás a program szerint.
Magyar nyelvű idegenvezetést:
Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Helyi turisztikai adó (a helyszínen fizetendő): kb. 2 euró/fő/éj
Utazási csomag (oda- és visszaút busszal, 1 bőrönd – 20 kg/fő és 1 kézipoggyász – 10 kg/fő lehetőségét): 39.990 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 32.000 Ft/fő/hét
Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív kirándulási csomag (Strasbourg és Obernai, Elzász- és Vogézek, Belchen és St. Blasien): 39.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 3.700 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 3.390 Ft/fő/nap

Fakultatív programok

Fakultatív kirándulási csomag: 39.990 Ft/fő
• Straßburg és Obernai
Utunk során áthaladunk Ortenau-n, és a Rajna völgyén, Európa szívébe, és fővárosába, a franciaországi Straßburgba. Itt található az Európai Parlament, az Európa Tanács és az Emberi Jogok Európai írósága is. Felkeressük a legfontosabb nevezetességeket: a székesegyházat, a Gutenberg – teret, a Petit France–negyedet (2000. óta az UNESCO – Világörökség része). Hajókirándulás keretében az Ill-folyóról is megcsodálhatjuk Straßburg varázsát. Majd Obernai felé tartunk, az elzászi borvidék egyik leggyönyörűbb városkájába. Elbűvöl majd minket a piactér a tipikus elzászi stílusú házikókkal. Egy borászatban a helyi nedűk kóstolása koronázza meg napunkat.
• Elzász és a Vogézek vidéke
Colmar mellett, a Münster-völgyön át Munsterbe, a gólyák városába tartunk. Egy rövid ott-tartózkodás után a Vogézek-hegységben a Col de la Schlucht 1130 méteres magasságából csodálhatjuk meg az elénk táruló kilátást. A Vogesenhochstraße-t az első világháborúban hozták létre, a katonai utánpótlás biztosítása céljából. Ma népszerű turista útvonal, és csodálatos kilátással kényezteti az utazókat, mely a környező völgyekre nyílik. Megállunk egy sajtgyárnál, ahol a gasztronómiai élvezeteknek adózhatunk. Eguisheim az elszázi borút egyik bájos ékköve. Városnézés és szabadidő.
• Belchen – St. Blasien
Festői tájakon, Freiburgon, Staufenen, és a Münster-völgyön keresztül Belchen felé visz utunk. Itt kabinos libegővel jutunk fel Baden-Württemberg tartomány legmagasabban fekvő vendégházához (1240 méter), ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Fekete- erdőre. Az ebédszünet után St. Blasien vár ránk, ahol a katedrális impozáns kupolája nyűgöz le minket: ez a harmadik legnagyobb Európában. Útközben elsuhanunk buszunkkal az álomszép Schluchsee és Tittisee mellett.
Fakultatív programok vásárlására foglaláskor, előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség.

Hotel

Hotel Bären*** Oberharmersbach
http://www.baeren-oberharmersbach.de/
Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok


UI