show/hide phone

Infóvonal

06 80 98 00 80

Hétfőtől-szombatig:
8-20 óra között
Helyi tarifával hívható!

Infóvonal

Az újvilág keleti part New Yorktól Montrealig körutazás

New Yorktól Montrealig körutazás

Igazi álom-körutazásunkon Önre várnak az Egyesült Államok és Kanada legpezsgőbb városai: a Nagy Alma, a város, mely sosem alszik: az elképesztő New York, a történelemmel átitatott Boston, a nemzet fővárosa, Washington. Kanada vadregényes tájaival és kifinomult ízlésű nagyvárosaival koronázza meg programunkat.

 

+ Részletes program leírás

1. NAP Utazás Washintonba
Utazás Budapestről átszállással Washingtonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Washington környékén két éjszakára.

2. NAP Washington D.C.
Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, a Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű és az arlingtoni nemzeti temető. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba.

3. NAP Philadelphia – New York City
Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő. Szállás New York környékén 2 éjszakára.

4. NAP New York City
Délelőtt ötórás városnézést teszünk: Battery Park, a Ground Zero emlékhely, Freedom Tower, Wall Street, a kínai és olasz negyedek, a Fifth Avenue/Ötödik sugárút, Times Square. A délutáni szabadidő során alkalom az Empire State Building meglátogatására (FAKULTATÍV) vagy a Macy’s áruházban történő vásárlásra. A nap folyamán külön foglalható FAKULTATÍV: életre szóló kalandot jelent a helikopterezés Manhattan felett.

5. NAP Boston
Amerika egyik legrégebbi városába, a puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. Boston felé megállunk Newport (Rhode Island) óvárosában. Cambridge a felsőoktatás tekintélyes egyetemeinek, a Harvardnak és az MIT-nek otthona. Bostonban az utazók rendszerint felkeresik a Boston Commons-t, a Beacon Hill-t, a Cheers Bárt és a Newbury utcát. A Freedom Trail (Szabadság Ösvény) Amerika első történelmi városnéző túrája. Szállás Boston környékén.

6. NAP Montreal
Reggeli után Kanada vár minket. New England-i államokon (New Hampshire, Vermont) és White Mountain erdőin átsuhanva csodálattal adózhatunk a táj szépségének. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

7. NAP Montreal – Québec
A mai napon Montreal csodái várnak ránk. Montrealt magunk mögött hagyva Québec vár felfedezésre. Szállás Québecben.

8. NAP Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: izgalmas színfoltot jelent a bálnanéző- hajótúra. Szállás Québecben.

9. NAP Québec – Ottawa – Gananoque
Utazás Québecből Ottawába, ahol rövid városnézést teszünk. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk lesz.

10. NAP Gananoque – Toronto
Hajóra szállva felfedezzük a Thousand Islands/Ezer sziget-vidéket (FAKULTATÍV), ahol 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk. Szállás Toronto környékén.

11. NAP Niagara
Utazás Niagara on the Lake-be. Életre szóló élmény vár ránk (FAKULTATÍV): hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. Opcionális vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls-ban.

12. NAP Amish tájak és Lancaster
Átlépjük a kanadai-amerikai határt. Lancasterbe, az ún. amish vidékre vezet utunk. Belepillantunk a konzervatív közösség mindennapjaiba. Este amish vacsora. Szállás Lancasterben.

13. NAP Washington D.C.
Gettysburg-t keressük fel, amerikai polgárháború egyik csatájának helyszínét. Washingtonban panorámabuszos-városnézés keretében, esti fényeknél tárulnak fel előttünk a legfőbb látványosságok: a Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű vagy a Capitolium. Szállás Washington környékén.

14. NAP Hazautazás
Transzfer a repülőtérre, és repülés átszállással Magyarországra.

15. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre


FONTOS INFORMÁCIÓK
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be Kanadába. Amennyiben a Kanadába belépés nem légi úton történik, nincs szükség eTA-ra (Elektronikus Beutazási Engedély).
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig!
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, foglaláskor, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

További időpontok:

 

2018.10.03 - 2018.10.17

439 990 Ft