show/hide phone

Infóvonal

06 80 98 00 80

Hétfőtől-szombatig:
8-20 óra között
Helyi tarifával hívható!

Infóvonal

SuperShop Tagság

SuperShop Tagság

Örömmel tájékoztatjuk a SuperShop és a PremioTravel között köttetett együttműködési megállapodásról.

Amennyiben a PremioTravelnél foglal bármilyen utazást, tovább gyarapíthatja SuperShop kártyáján gyűjtött pontjait, melyet a SuperShop más Partnereinél tud majd beváltani.

A Premio Travelnél minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár az utazási csomagból (alapár). 2018. május 23-tól nemcsak a Premio Travel telefonos utazási információs vonalán keresztül, hanem bármely szerződött utazási irodában lefoglalt Premio Travel utazási csomag megvásárlásakor gyűjthető SuperShop pont. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a Premio Travel, az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya birtokosának kell lennie, a befizetésről kiállított számla is a kártyabirtokos nevére szól. A Premio Travelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján. A Premio Travelnél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata és pontbeváltás nem lehetséges.

 

A SuperShop Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramja.

A SuperShop kártyával számtalan helyen gyűjtheti és költheti el pontjait. A SuperShop kártyát közel 800 üzletben fogadják el. Amennyiben ezeken a helyeken vásárol, minden esetben pontot kap. Bizonyos esetekben dupla vagy akár tripla pontokat is.

Az összegyűjtött pontokat pedig bármikor, szinte bármelyik partnernél elköltheti, tetszőleges termékre vagy szolgáltatásra.

Tudjon meg többet a SuperShopról: https://www.supershop.hu/

Utazási ajánlataink az ország minden utazási irodájában is elérhetőek! SuperShop pont gyűjtése az utazási irodákban foglalt utak után is lehetséges.

 

SuperShop ÁRF-KB és Adatkezelési Tájékoztató: 

https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

https://www.supershop.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/