show/hide phone

Infóvonal

06 80 98 00 80

Hétfőtől-szombatig:
8-20 óra között
Helyi tarifával hívható!

Infóvonal

SuperShop Tagság

SuperShop Tagság

Örömmel tájékoztatjuk a SuperShop és a PremioTravel között köttetett együttműködési megállapodásról.

Amennyiben a PremioTravelnél foglal bármilyen utazást, tovább gyarapíthatja SuperShop kártyáján gyűjtött pontjait, melyet a SuperShop más Partnereinél tud majd beváltani.

A SuperShop kártyabirtokosok 2017. április 1-től gyűjthetik a SuperShop pontokat a PremioTravelnél. Minden elköltött 100 Ft után 1 pont jár Önnek az utazási csomagból (alapár). Egy foglalásnál egy SuperShop kártyára tudunk pontokat adni. Az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya tulajdonosának kell lennie, és a befizetésről kiállított számla is az ő nevére fog szólni. A PremioTravelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra SuperShop kártyáján. A PremioTravelnél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges. SuperShop pontot call centerünknél, vagy soproni központunkban foglalt utak után tudunk jóváírni, partner utazási irodáinknál történő foglalás esetén ez nem lehetséges.

 

A SuperShop Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramja.

A SuperShop kártyával számtalan helyen gyűjtheti és költheti el pontjait. A SuperShop kártyát közel 800 üzletben fogadják el. Amennyiben ezeken a helyeken vásárol, minden esetben pontot kap. Bizonyos esetekben dupla vagy akár tripla pontokat is.

Az összegyűjtött pontokat pedig bármikor, szinte bármelyik partnernél elköltheti, tetszőleges termékre vagy szolgáltatásra.

Tudjon meg többet a SuperShopról: https://www.supershop.hu/

Utazási ajánlataink az ország minden utazási irodájában is elérhetőek! SuperShop pont gyűjtése az utazási irodákban foglalt utak után nem lehetséges.