show/hide phone

Infóvonal

06 80 98 00 80

Hétfőtől-szombatig:
8-20 óra között
Helyi tarifával hívható!

Infóvonal

Tőlünk mindent készen kap - Önnek csak a repülőre kell felülnie!

Tőlünk mindent készen kap - Önnek csak a repülőre kell felülnie!

Világot látni nyelvtudás és több hónapos szervezés nélkül? Ma már pofonegyszerű.

Ahányszor csak meglát egy repülőgépet az égen, arra gondol, hogy ez a gép valószínűleg épp egy olyan országba tart, ahol Ön még soha nem járt? Kicsit mindig elszomorodik, amikor mások tengerparton készült Instagram-képeit kell néznie? Szívesen elutazna külföldre, de attól fél, az egész utazás megszervezése és adminisztrációja annyira stresszes, hogy nem is élvezné a nyaralást? Bár többen is ebben a cipőben járnak, a helyzet nem kilátástalan.

 

 

Imádunk a Facebookon dicsekedni a nyaralásainkkal

Egy 2013-as brit kutatás szerint az emberek 78 százaléka tölti fel nyaralási fotóit a különböző közösségi oldalakra. Ráadásul a megkérdezettek 15 százaléka azért teszi közzé fotóit, hogy az otthoniak irigykedjenek rájuk.

Azonban a kutatás egy ennél is érdekesebb tényre világít rá. Mégpedig arra, hogy az utazásaink helyszínét 52 százalékban az ismerőseink által a közösségi oldalakon közzétett fotók alapján választjuk ki. Ne csodálkozzon tehát, ha a sok Földközi-tengeren készült fotó hatására Ön is szívesen utazna például Törökországba.

A fent említett jelenségre pedig csak ráerősít, amikor saját baráti körében vagy munkahelyi környezetében marad ki egy beszélgetésből, pusztán azért, mert manapság nem volt alkalma vagy lehetősége külföldre utazni.

Nap mint nap elhatározza, hogy elutazik valahová, de mindig van kifogás. Vagy túl drága a szálloda, vagy nem beszél idegen nyelvet, esetleg annyi szálláshelyet, repülőjegyet nézett már, hogy belekavarodott, és végül sehová sem jutott.

 

 

Ne foglalkozzon az utazás árnyoldalaival!

Sokan az utazást megelőző rengeteg szervezés és adminisztrációs feladat miatt halasztják el a nyaralást. A repülőjegyek árváltozásai sokszor követhetetlenek. Egy aktuálisan talált repülőjegy ára nagy mértékben nőhet már a következő megtekintés alkalmával. És akkor a szállással kapcsolatos ügyintézésről, a külföldi közlekedés megszervezéséről még szó sem esett.

Tegyük fel, hogy idén Ciprusra szeretne utazni. Ellenőrizte az interneten, hogy mely látványosságokat érdemes megtekinteni, majd elkezdte lejegyezni az útvonalakat és az időbeosztást. Majd arra jutott, hogy vagy nem lesz ideje mindent meglátogatni, vagy túl sokba kerülne, ha mindenhová el szeretne jutni.

Ha ránk bízza nyaralásának megszervezését, biztosan nem marad le egyetlen látványosságról vagy érdekes programról sem. Sokak számára például csak beteljesületlen álom egy Dubai nyaralás. Pedig az általunk szervezett körutazások árai rendkívül kedvezőek, hiszen elő és utószezonban dolgozunk, amikor az idő kiváló, de a költségek már jóval alacsonyabbak, mint a főszezonban.

 

 

Elkísérjük reptértől reptérig

Van néhány kellemetlen emléke a repülőterekről? Keveredett már el csomagja? Tévesztett már el terminált? Voltak már stresszes pillanatai külföldi reptereken, mert nem értette az idegen nyelven utasításokat adó biztonságiakat?

Az általunk szervezett körutazásokon ezeket az aggályokat elfelejtheti, kísérőnk ugyanis már a repülőtéren várja majd, így Önnek csak a itthoni repülőtérre való kijutást kell megoldania, a többi a mi dolgunk.

Ezért nincsenek kellemetlen pillanatok a feszült reptéri taxisokkal, sem a túlterhelt szállodai recepciósokkal, hiszen minden úticél között mi utaztatjuk és mindenhol várjuk a kulcsokkal, belépőkkel, és egyéb szükséges kellékkel együtt.


Nincs rossz szállásfoglalás miatt az utcán töltött éjjel

Kifejezetten kellemetlen, amikor egy elnézett hotelszoba-foglalás miatt a nyaralás első éjszakáját egy hostelben, rosszabb esetben a reptér várójában kell töltenie. Kísérőnk éppen ennek elkerülése végett már a repülőtéren várja majd, és még a szállodai becsekkolást is elvégzi Ön helyett.

Biztonságos, kiszámítható hazaút

Az utazásokkal kapcsolatos rémtörténetek klasszikus jelenete, amikor főszereplőnk éppen lekési a hazafelé induló járatot. Az ilyenkor esedékes komplikált, hosszadalmas repülőjegy-átírást, az unott várakozást és a fojtogató stresszt mindenki szívesen kihagyná a nyaralásából. Éppen ezért az általunk foglalt busz viszi el a szállásról egyenesen a repülőtérre.Az előreszervezett körutazások tehát számtalan terhet vehetnek le az Ön válláról. Mi a teljes utazását megszervezzük, Önnek csak azt kell eldöntenie, hová szeretne utazni. Nem kell az adott országban tömegközlekedéssel és taxival vesződnie, hiszen minden látnivalóhoz mi utaztatjuk. Ráadásul úgy tér majd haza az adott országból, hogy lakosságának életét, szokásait, történelmét maximálisan megismeri.


Kattintson ide, tudjon meg többet az utakról:

Lykia-körutazás:
https://www.premiotravel.hu/korutazas-lykia-partvideke.html

Ciprus:
https://www.premiotravel.hu/ciprus-korutazas-eszak-es-del-cipruson.html

Dubai-körutazás:

https://www.premiotravel.hu/ezeregyejszaka-meseinek-modern-vilaga.html